Sizce 2050'de dünya nasıl bir yer olacak? Biraz beyin fırtınası yapalım ve fikirlerimizi paylaşalım 🎡2050Buraya da izlediğim videonun linkini bırakıyorum Video hakkındaki fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz (karantina döneminde can sıkıntısına birebir) 🤷♀️✌
Savaş olmayacağını hatta savaşa karşı çıkılacağını düşünüyorum. Çok sıcak olur zaten havalar, küresel ısınmadan dolayı. Hava kirliliği artmış olur. İnsanlar daha radikal ve bencil olurlar. Bir de havaların aşırı düzensiz olması gibi bir durum olabilir kışın yılın en sıcak günü falan yaşanır vs. Sadece tahmin araştırıp okumadım.
Bence değişen pek birşey olmayacaktır sağlık konusunda biraz gelişim teknoloji konusunda bir kaç ilerleme asıl bence 2050 değilde ben 2123 yılında ne olacak merak ediyorum
Dünyada başta Cryonics Enstitüsü olmak üzere bu işlemi yapan bir kaç şirket var zaten, ABD'li Jacques Dubourg demişti 100 yıl sonra bir günlük Amerikayı görmek için tüm ömrümü veririm felan demişti yanlış bilmiyorsam
Bide öldükten sonra kafalarını kesip donduran insanlarda varmış 😂 ama bu işlemin asıl amacı çaresiz hastalıklara gelecekte çare bulmak için kendilerini dondurmak isteyen insanlar ve aralarında çocuklarda var 🤗
Vay beee, dünyada neler varmış 🙏 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Evet, o kafalarını donduran insanlarla ilgili videolar izlemiştim youtube'dan 😇
İsrail asıllı bir yazarın 2050 adında kitabı var Kitaba göre 2050'de Türkiye Cumhuriyeti Bölgesel güç olacak ve dünyanın ileri gelen ülkeleri arasında yer alacak