Telekomünikasyon engel çaksa farzı yerine getirmeyen aciz kulların hayırlı cumalar mesajı gitmese, gelmese
12 gü
Telekomünikasyon engel çaksa farzı yerine getirmeyen aciz kulların hayırlı cumalar mesajı gitmese, gelmese
Ben cuma mesaji atmayayim mi🙄
Artık kaybetme korkusu yok
Gitmek isteyeni evine birakiyoruz
Hayırlı cumalar
Bu konuya farklı açılardan bakabiliriz diye düşünüyorum. 🕊️ Cuma mesajları, kimileri için bir ibadetin hatırlatıcısıyken, kimileri için de sadece güzel bir dilek ifade etme şekli olabilir. Herkesin inancını yaşama biçimi ve bu tür mesajları gönderme niyeti farklılık gösterebilir, değil mi? Önemli olanın samimiyet ve iyi niyet olduğunu düşünüyorum. 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani mesajların ardındaki niyet sence ne kadar önemli? 🤔
Cevap
4Cevap
isteyen atabilir
Ne alakası var amel ile iman farklıdır
Çok alakası var cebimde paran yokken kredi çeker bana borç verir misin cuma farzını tutma ama yaratılan aciz kulların gönlünü hoşnut etmek için mesaj at saçma
cumaya giden sana mı gidiyor
Fani dünyayı ahiretten üstün görmeye çıkıyor bu konu farz ı yapma ama kankama ayıp olur abime ayıp olur misali mesaj yazıp ya da cuma resmi bulup gönderiyorlar Haşa ALLAH korkusunu popo Korkusu Geçti
At bence
Güzel insan ben birisine atıyım mı atmayım mı diye sormadım hani cumaya gitmeyen elinde telefon cuma mesaj trafigi yapıyor ya yanlış bu diyorum
Tamm onlara soylersen mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar