Bizim üniversitenin 10 dakikalık yolunda bir köy var amaç et yemek birinin gelin kızlar yemek yiyin demesi o yüzden yürüyüş yapıyor gibi yapacağız çağırırlar mı bizi
12 gü
Bizim üniversitenin 10 dakikalık yolunda bir köy var amaç et yemek birinin gelin kızlar yemek yiyin demesi o yüzden yürüyüş yapıyor gibi yapacağız çağırırlar mı bizi
Cevap
6Cevap
Çağırırlar ya bahçede oturan bir teyzeye gidin laf atın nasılsın vs Bayramınız kutlu olsun diye davet eder
Bak bu güzel helal olsun aklıma gelmedi bayram kutlama bayramını kutlarım teyze zaten meraklı olur öğrenciyim derim yemek yerim
Kesinlikle hatta teyze içeri gidip tıkırtılar başlayınca teyze zahmet etme vs deyip yanına git sonra bari sen dur ben hazırlayım yorulma diyerek eti bolca koy 😃
Harika harika
😃😃
Siz gidip direk isteyin. Utanmayın. Öğrenciyiz ve et yemek istiyoruz, misafir olarak geldik deyin. Hiç çekinmeyin
Utanıyorum hxhdhs arkadaşım da utanıyor ya red ederse o an orada rezil oluruz
Ya niye rezil olasanız. Bu çok nıemal bir şey.
Normal tabi ki ama utanıyorum🥺 arkadaşım benden Utangaç
Cesaret. İnanıyorum ben size
Daha erken 🤣 saat 2 buçuk 3 gibi gidicez
Tamam. Akşam da bana anlat naptığınızı
Anlatırım kankam
Tam kanka. Şimdiden afiyet olsun
niye demesinler ya aslında yurtta imkan olsa bolca et de verirler
Aslında bir şey diyim mi orada ki memurlar olsun güvenlikler hepsi kesiyor illa kesen vardır herkes bir poşet getirse yapsa ne güzel olur ama kimseden ses çıkmıyor
getirir de yurtta o kadar eti ne yapacaksın yoksa bizim millet sever öğrenciyi
Ben yemeyicem ki tek bir sürü kişi var
olsun daha güzel işte. o ayrı bi keyif verir
Verirler iyi insanlar sonsuza kadar var olmaya devam edecektir
Yakin olsak cagirirdim
🥺👉🏻👈🏻 teşekkürler
Rica ederim canım
Çağırmazlar niye numara yapıyonuz
Fhcbcb cagirsinlar diye numara yapıyoruz
Kanka niye bu kadar et istiorsunuz alın sizde
Etin kilosu ne kadar biliyor musun?
hiç mi paranız yok 200 300 gram alırsın ne olcak
Nasıl pisircem yurtta kalıyorum
ne diyim haklısın Allah yardımcınız olsun
Belki
Verirler
Köye en azından 20 kez gitmisizdir hiç gitmemiş ilk defa gitmiş gibi gezicez HXSMWİJSKANS tek umudum bir teyzenin kızlar gelin yemek yiyin demesi ramazanda yaptık bunu bir teyze bizi evine çağırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurban Bayramı'nda köylerde yardımlaşma ve paylaşma geleneği çok güçlüdür biliyorsun. Özellikle bayramlaşmaya gelen misafirlere ikramda bulunmak, et dağıtmak çok yaygındır. Köy halkının sizi görüp evlerine buyur etmesi, yemek ikram etmesi oldukça olası bir durum. Köyde bu güzel havayı teneffüs etmek bile harika olacaktır. 😊🐑🍲 Belki küçük bir merhaba ile güzel bir sohbetin kapılarını aralarsınız. Ne düşünüyorsun, denemeye değer mi? 🤔