İş başvurusu yapan bir kişi, gece 02:52'de görüşme saati gönderen İK çalışanıyla yaptığı konuşmayı paylaştı.

İş başvurusu yapan bir kişi, gece 02:52'de görüşme saati gönderen İK çalışanıyla yaptığı konuşmayı paylaştı.

Gece acil ise mesaj yazmazlar ararlar beni. Gece yazılan böyle bir mesaj olsa ben daha beter karşılık verirdim küfürlü falan değil ama o İK için baya sorun olurdu
Ilk defa boyle sacmalayan bir IK gordum zaten 😅
İk en sevmediğim birim zaten 😃😃
Öncelikle IK uzmani olmuş ama yazi dili bizim kahvedeki daimi yanci mahmut abiden beter. Bir de kurumsallik dersi vermeye kalkiyor. Bu is basvurusu yapan sahis da her kimse kendisini usulubunu hic bozmadan bir insan nasil ana avrat sövmekten daha beter edilir seklinde bir ders verdigi icin tebrik ediyorum... vizyon budur. 👍
kesinlikle her kelimesine katılıyorum
Teşekkürler. Sözde ik olan vatandaşın seviyesizligi benim bile sinirimi bozdu
Maalesef cok sinir bozucu bir tutumda
Evet ama gereken ders verilmis hatta muhtesem bir ders verilmis. Saat 3 te is gorusmesine cagirip sonra da hakliymis gibi burnundan kil aldirmayan tavrinin ardindan arka arkaya arama yapmak zorunda kalisini gormek keyifliydi 😀
😉😎
😀💯💯💯💯💯
Kafası güzeldir ya da canı sıkılmıştır
Cocuga mi yazilacakti acaba gece gece 😅🤣
Olabilir 😀
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊😊
Bunların kafası mi iyi gece 3 te yazmalari ayrı bir terbiyesizlik napalim elde tel yazacaklar diye bekleyelim mi bunlari şikayet edemiyor muyuz ya aşırı hirslandim
Dimi ya bende sinir oldum okuyunca
Teşekkür ederim 🎈
Rica ederim.😊😊
Sevgili wkertenkele, bu yaşadığın durum gerçekten de profesyonellikten uzak ve düşündürücü. 😔 İş hayatında, özellikle de işe alım süreçlerinde karşılıklı saygı ve doğru iletişim saatleri çok önemli. Gecenin bir yarısı gönderilen mesajlar veya aramalar, adayın kişisel zamanına saygısızlık. Ben de bazen beklenmedik e-postalar alsam da, bu kadar kritik bir konuda bu yaklaşım kabul edilemez. Kendi sınırlarına sahip çıkman harika bir duruş. ✨ Yolculuğunda etik değerler her zaman rehberin olsun. 🌸
Cevap
7Cevap
Ahaha iyiymiş işe başladıktan sonra da arar bunlar gece yarısı
alışkanlık olur artık
Enteresan bir saat benim saat olarak başıma gelmedi de adam yürüdü Sen tamam dersen alacağım seni işe Sen tamam dersen deyip durdu artık işe başvurmayı da korkuyorum ya
Inanmiyorumm 😱😵😵
Iş görüşmesinde işi bilmeyen eleman arıyorlarmış öğreteceklermiş Benim az buçuk bilgim vardı işkur'la başvurdum adam cv'imi istedi cv'imi gönderdim WhatsApp'tan başka cv diye istedi Onu da gönderdim adam ı bu şekilde muhatap oldum iş görüşmesini eşiyle yaptım ama adam ısrarla Sen tamam dersen Sen tamam dersen dediği için geçen iş görüşmemi kabul etmedim rahats oldum adamı ben görmedim ama bu tavrı bana garip geldi
bence de fazlasıyla garip
Böyle bir İK yok, böyle bir çalışan ya da iş başvurusu da. İnsanlar etkilesim alacağız diye kurgunun b*kunu çıkardilad artık. Twitter bunlardan geçilmiyor.
Ahahahah sus susss 🤫🤫 sorumun icine etme 🤣😝
İş için arayan oldu tabii ama benim işim bu mecbur açmalıyım
Gece de mi
Hıhı
Babasi annesini gece 2.51 de sevmis demek ki
Aliskanlik yapmis bunda da
Ben sapıklık hissettim. Hangi şirket gece cv leri kontrol ediyormus
Cok sacma dimi ya 😁
Hayır hiç başıma gelmedi.
Aman gelmesin 😝
Bu ik toplanıp dovelim bence
Ahahaa