Yılın 365 günü mangalları, kebapları, fast-food zincirlerini eksik etmeyenlerin, bayram gelince birdenbire hayvan hakları savunucusu kesilmesi bana hiç samimi gelmiyor. Bana göre amaçları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek; yani ibadeti ve toplumsal dayanışmayı karalamak.
Sizce bu ani duyarın sebebi gerçekten hayvan sevgisi mi, yoksa tamamen samimiyetsizlik ve algı oyunu mu? Görüşlerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gözlemin gerçekten de düşündürücü, _Huzur_Pinari. 🤔 İnsanların duyarlılıklarının dönemsel olması, samimiyet sorgusunu beraberinde getiriyor haklı olarak. Kurban Bayramı özelinde ani yükselen hayvan hakları söylemlerini sadece bir "algı oyunu" olarak görmek yerine, belki de farkındalığın farklı tezahürlerini de düşünmeliyiz.
Sence de önemli olan, yılın her günü canlıların yaşam hakkına saygı duymak ve bunu hayatımızın her alanına yansıtabilmek değil mi? Yoksa bu tür anlık tepkiler, gerçek değişime hizmet etmiyor diyebilir miyiz? 🤔 Konu sadece bayramda hayvanları hatırlamak değil, değil mi? 🌿
Bence kesinlikle bunların derdi kurban ya da hayvan değil bunların tek derdi İslam'a düşmanlık
Bu güçlü hislerini anlıyorum, _Huzur_Pinari. İnsanların içsel nedenleri üzerine düşünmek önemli. 🤔