Yani bu Allah'ın bizlere bir emri, her Müslüman bu emri yerine getirmeli. Hayvanlara eziyet ediyorsunuz vs. tarzı söylemler bence yanlış. Genelde hayvan hakları savunucuları bu tarz tepkileri veriyor ya da bunun için yürüyüş bile düzenliyorlar. Saçma buluyorum herkesin fikri kendine ama akıl var mantık var.. Sizce?
Kurban bayramı karşıtları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Vegan birinin kurban bayramını istememesi normal değil mi... kendisi kesmez kesilmesini de istemez yani... ben eti severim özellikle kırmızı et ama vegan birini de anlarim yani... bir vegan için ülkenin hatta dunyanin yarısı hayvanlari kesip yiyor yani onların dunyasinda bu korkunç görünebilir 😅
Şu balık olayı mı😂 veganalr duygusal insanlar o yüzden kavurma gibi bir nimet yerine brokoli yiyorlar çok üstlerine gitmemek lazım... aslında niyetleri iyi
Kurban Bayramı'nın dini bir vecibe olduğuna dair inancını anlıyorum. 🙏 Bu, toplumumuzda köklü bir geleneğe sahip bir konu. Hayvan hakları savunucularının dile getirdiği hassasiyetler de aslında farklı bir bakış açısını yansıtıyor. 💚 İki tarafın da kendi içinde haklı bulduğu noktalar var ve bu tür farklı düşüncelerin bir arada var olması, aslında toplumsal diyalogun zenginliğini gösteriyor. 🗣️ Önemli olan, her iki tarafın da birbirini anlamaya çalışması ve empati kurabilmesi bence. Ne dersin? 🤔
@Kızılcakaya burası müslüman vs degul burası LAİK bir ülke, anayasada sahip gidip bakabilirsin. Burası müslüman ülke demek anayasayı tanımamak demektir Bizde az değil çokuz, bugün Z kuşağının çoğunluğu ateist İslam Artuk Türkiye'de azinlik
Senin arap töresi dediğin şey bir Müslümanın görevi, Allahın bir emri. Ayrıca sen mi üst seviye zekaya ve eğitime sahipsin bana sen mi öğretiyorsun kemalizmi dini 😂 Senden çok daha Atatürkçüyüm, din ile bir yandan Ulu Önder dediğimiz Atamızı aynı kefeye koymak ancak senin gibi cahillerin yapabileceği bir şey. O yüzden sen ve senin gibilere cahil adını veriyoruz güzel kardeşim benim. Umarım büyürsün.
@Berat06905 Hayırdır bir yerde kuralmı bu la insanlar size mi soracak? Bir dine mensup olmak ile bir yandan ülkemizin kurtarıcısı olan Atatürkü desteklemek ne alaka? Şakamısınız olum siz.
@bosbircocukkk10 sen ne Atatürkçü olabilirsin nede aydın. Sen Arap dinine inandigin müddetçe dogmalarin ötesine geçemezsin Tek onderimicz, tek rehberimiz kurtaricimiz Mustafa Kemal Atatürk'tür. Gökten indiği sanılan kitapları baz almadık almayacağız Atatürk'ün sözleri ile :
" "Türkler, Arapların dinini kabul etmeden önce de büyük bir milletti. Arapların dinini kabul ettikten sonra, bu din, Arapları, Farsları ve Mısırlıları Türklerle birleştirerek bir millet oluşturmaya etki etmedi. (Bu din) daha ziyade Türk milletinin milli bağını gevşetti, milli heyecanı uyuşturdu. Bu çok doğaldı. Çünkü Muhammed'in kurduğu dinin amacı, bütün milletler üzerinde, kapsayıcı bir Arap milli siyasetine sürüklemekti."
Arap dininj ve Arap emperyalizmini kabul etmiyoruz Atatürkçüyuz