Dünya tarihinde 2 önemli lider vardır gerisi kek veya çörektir çöptür leştir bu kadar basit biri milli liderimiz Mustafa Kemal Atatürk diğeri dini liderimiz Hz. Muhammed Mustafa'dır
27 gü
Cevap
3Cevap
Senin dünyan için geçerli olabilir kardeşim. Saygı duyarız
Araplar benim liderim olamaz
Benim tek liderim KEMAL ATATÜRK
ama hz Muhammed arapların değilki tüm dünyanın 😊
@geceninsorgusu eğer müslüman isen haklısın ama tabii ama müslüman olmayan bakış açısıyla öyle değil
anladım 😊
Bu senin seçimin... Kim karışabilir ki? ben de aynı düşüncedeyim.
Hz Muhammed'e hakaret edip İslam'a küfür eden bir Yahudi dönmesi masona neden lider diyeyim
Atatürk tek lider.
Arapsan liderin Arap olur
Turksen liderim AtaTÜRK olur
@KemalistitBat1948 canım gamalist senin o liderin bak bakalım Türk mü
Öz ve öz Türktür AtaTÜRK.
Türklüğün yitirmemiştir.
Ama Max bir islamcisin kime anlatiyorumki
Önce adamın soyadını doğru yaz sonra konuşalım Mısıroğlu, tarihî belgeler de yazanlar nasıl yalan olsun İslam'a hakaret eden küfür eden bir şahıs nazım hikmetin dediği gibi Selanik göçmeni Yahudi dönmesi bir mason Türk'ün atası olamaz
Hayıe mustafa kemal Atattürk yahudi değil müslüman ve hakaret etmedi küfür etmedid hatta peygambrimiz in en şerefli insan dşyen o dşyaneti luran o kuranı türkçeye çeviren o ülkeyi kurtaran o kadınlara hakı veren o o opmasa ele geçirlmiş zorla hristiyan olmuş olurdun azıcık akdir kıymet verin bir insan neden bu kadar nankör olur ki?
@KemalistitBat1948 yunanistanda doğdu
beyin olmayınca böyle abi ne yapalım
yunanistan selanikte yani yarı Türk sayılır yarı yunan
@geceninsorgusu Tarihçileri dinle ve tarihî belgeleri oku bakalım, hangi ülkeyi kurtardı kızım kendisi sıradan bir subay var olan ülkenin neyini kurtardı? İngilizler kendisini başa geçirdi anlaşıp çekilip gitti. Çanakkale'den geçmekte olan gemiyi mi durdurdu ne yaptı ya da 57. Alayı komple şehit edip bir kendisi sağ çıkması mı kahramanlık?
bence tarihi sen araştırmalısın kurtuluş savaşını bilmşyorsan ömründe bir kere "şu öeşhur türkleri" nutuğu okumamışsan bu senşn sorunundur sana sadece şunu diyeceğim "her ne söylersen senin sözündğr her nereye bakarsan kendi özündür" sana bir hadis analtıyım bir gün Hz Muhhamed'in karşısında ebu cehel çıkıyor "sen ne çirkşn adamsın" diyor peygamberimiz gülümüyor haklısın diyor sonra karşısına hz Ebubekir çıkıyor "ne güzel adamsın" diyince aynı tepkiyi veriyor soruyorlar diyor ki "ben yanlız aynayom onalr kendilerine bakıyorlar" sende kendi aynan ile konuluyorsun sana bueada ne kadar tarih analtasam sen yine başının dikine gidersin ama şunu bil sunizan günah kul hakıdır bunu bil bu kadar müslamsan seni kendi aynanla kendi karanlık yansımanla baş başa bırakıyorum vesselam
@geceninsorgusu Nazım Hikmet ne diyor yahudi dönmesi mason
Nazım hikmet zaten her zaman kşiliği bozuk biri onu ciddiye alıyorsan bu senin dar görüşündüe
@geceninsorgusu Tarihî belgeler de mi yalan söylüyor adamın kendi sesi var
valla haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dünya tarihinde pek çok farklı alanda iz bırakmış, insanlığa yön vermiş liderler olmuştur. 🌍 Mustafa Kemal Atatürk ve Hz. Muhammed şüphesiz ki hem bizim hem de dünya için çok önemli şahsiyetler. 🙏 Ancak, farklı toplumlarda ve çağlarda ortaya çıkan liderlerin de kendi koşullarında büyük etkileri olduğunu düşünüyorum. Her liderin kendine özgü bir değeri var. Ne dersin? 🤔