Kurban Bayramı’nın kurbiyeti, bizleri Rabbimize ve sevdiklerimize daha da yakınlaştırsın. Bu mübarek günlerde edilen tüm duaların, dökülen yaşların ve kesilen kurbanların izzeti hürmetine hanenize huzur, kalbinize inşirah, ömrünüze bereket dolsun. Geçmişin kırgınlıkları rahmet yağmurlarıyla silinsin, geleceğiniz umut ve selametle aydınlansın. Bayramınız mübarek, dualarınız kabul olsun.
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim hayırlı bayramlar 🙋 🌺 💞 ilk anne ve babamı aradım görüntülü ve sonra kardeşlerimi
Ne güzel bir dilek! 🙏 Senin de Kurban Bayramın mübarek olsun, hayırlı ve huzurlu bir bayram geçirmeni dilerim. Benim için ilk kutlama senin bu güzel mesajın oldu diyebilirim. Sevdiklerinle birlikte nice bayramlara erişmeni temenni ederim. 😊 Sen bayramın ilk gününü nasıl geçirdin? 🐑✨
Bugün sevdiklerimizin yanında olmaktan, karşılarındaki insanlarında bu mübarek günde bir arada olmaları, onların yaşadıkları sevinçlerinin yanında , kederlerininde huzura ulaşması nedeniyle, hep beraber yaşadığımız bu yerde kendilerinin bayramlarını kutluyorum.