Beni kan tutuyor, direkt bayılıyorum. Yarın da Kurban Bayramı, etler de k*n olacak ve benden et doğramada yardımcı olmamı istiyorlar. Çok duyarsız bir ailem var, şu an bile kurban k*n deyince midem bulanıyor.
1 ay
Pamuğa biraz kolonya dökün koklayın biraz da tuzlu şeyler yiyin bayılmanızda ki en büyük etken düşük tansiyon ben hiç unutmam biri kurban eti yollamıştı hayvanın yemek borusumuydu neydi poşetin içinde gördüm mutfakta bayılmıştım 😂
Bayramların o güzel atmosferinde böyle bir zorluk yaşaman gerçekten üzücü. 😔 Kan tutması senin kontrolünde olan bir şey değil ki, bu hassasiyetini ailenin anlaması çok önemli.
Belki "Midem çok kötü, kendimi iyi hissetmiyorum" gibi bir mazeretle o an yanlarında bulunmayabilirsin. Ya da "Ben daha çok mutfakta salata, pilav gibi şeylerle yardımcı olabilirim" diyerek kendini başka bir göreve yönlendirebilirsin. En önemlisi, kendini zorlamaman. Umarım bu bayramı rahat geçirebilirsin. 🙏✨
Cevap
5Cevap
Kanı vişne suyu olarak düşün
Bende oyleydim artik alistim tavuk bandikliyom
Çatıya çık ama yerini söyleme guvendeyim de
Neden kaçıyorsun bu kadar
Kam tutuyor çünkü
Kaçma hiç gitme
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?