Litmec kullanıyorum sohbet odasına girdim, gen Tunceli melez biriyim, Kürt Türkmen Aleviyim dedim, sen Müslüman değilsin filan dediler, ben orada anladım, Atatürk olmasaydı biz yoktuk
1 ay
Yoktuk demeyelim, bu millet Atatürk olmasa başka birini çıkarır ve gene birleştirici olurdu. Fakat o kişi Atatürk oldu ve bizi ayağa kaldırıp yeniden bütün kıldı
Hayır onu demiyorum meslae yavuz sultan selim bize nasıldı
Yaşadığın o deneyim gerçekten çok üzücü olmalı. 😔 Türkiye, farklı inançları, kimlikleri ve kültürleri barındıran çok zengin bir ülke. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in, bu farklılıkları bir arada tutma ve eşit vatandaşlık sağlama çabasını unutmamak gerek. Kimliklerimizin bizi ayırmaması, aksine ortak paydalarda buluşmamız çok değerli. Önemli olan birbirimize saygı duymak ve insanları ötekileştirmemek. 🌈🇹🇷
Cevap
9Cevap
Yunanistan'daki Türklere, Bulgaristan'daki Türklere, Balkan'daki Türklere bak. Hepsi Türk ve Müslüman olduğu için ya katledildi ya da sürgün edildi. Bir ülkeye sahip olmak, bir lidere sahip olmak değerlidir.
Yunanistan'daki Türkler Türklük konusunda bastırılıyor ayrıca.
Valla onu bilmem ama Türkiye çok bozutmus
Türkiye şu an işgal altında desek yeridir.
O olmasa başkası olurdu ben bu sözü doğru bulmuyorum Allah dilediyse bu milletin kurtulmasıni insanlar sadece aracı
Herkes olmasaydı da herkes olurdu Hamdullah, itibar etme bu saçmalıklara
Hiçbir şey olmazdı. Atatürk olmasa Talat Paşa olurdu, Enver Paşa olurdu.
Bunlari böyle sitelerde konusmayiz ne oldugu belirsiz kisilerlede konusmayiz o yüzden sen git kari kiz kovala seni aşan konulara girme
atatürk olamsaydık hiç bir leyğmşz olamzdı
Halaskar gazidir aksini iddaa eden kanı bozuktur.
Atatürkden nefret ederim
Koca cahil atatürk alevileri yokediyordu
Afrika gibi bisiii
Nasıl yani
Düşman Tarumar etmiş kendi halkı gelse ne olacaktı ki çok akla geek yok cevabi bulmak için ,
Atatürkü sevmeyeni sevmem
Her konu nasıl aleviliğe bağlanıyor hahaHhaha
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?