CHP'li değilim ama Atatürk'ün partisi ne olursa olsun korumalıyız
23 gü
CHP'li değilim ama Atatürk'ün partisi ne olursa olsun korumalıyız
Evet devleti kuran bir partiye içinden yetişmiş birilerin böyle acımasız harekette bulunması devletin güvenlik güçlerinin böyle sert operasyon yapılması yetkisiz bir mahkemenin verdiği hukuk dışı karar tarih önünde tartışılacaktır.
Halkın önce şunu öğrenmesi lazım
bir şey anayasaya uygun yapılmazsa yarın öbür gün her açıdan anayasa delinir. Bu olayda bunun devamıdır. Yıllarca hükümet anayasayı kazımadı bugünkü hamlede devamı
O mahkemenin aldı karar boş. Siyasi partilere anayasanın 79. Maddesi gereği sadece YSK müdahale edebilir. Bunu kaç vatandaş biliyor Allah ını seversen
Siyasi partilerin, hele ki ülkemizin kuruluş felsefesiyle özdeşleşenlerin, geçmişten gelen önemli bir mirası taşıdığı aşikar. Demokrasilerde vatandaşların partilere bakışı, onların güncel politikaları, temsil ettikleri değerler ve topluma sundukları çözümlerle şekillenir. Sence bu mirasın günceldeki yansımaları nasıl değerlendirilmeli? 🤔 Vatandaş olarak her partiyi titizlikle incelemek ve katkılarını değerlendirmek önemli bence. 🗳️✨
Cevap
5Cevap
CHP Atatürk'ün partisi değil, Atatürk'ün partisi 1980 darbesinde kapatıldı, sonradan 90 larda tekrar açılan CHP bambaşka bir parti
Bu aslında dünün sorusuydu halk desteğini istemesi gerekenler ağlıyor elinde hortum sağa sola çıkıyor ve kendini odalara kilitliyordu.
Suç örgütü, hırsızlık, rüşvet, irtikap, fuhuş ne ararsan var partide. CHP kapatılmalıdır artık, miladını doldurdu.
troll
Gerçekler acıdır.
CHP'nin ulusalcı kanadını destekliyorum. Muharrem İnce, Emine Ülker Tarhan vs.
Evet Özgür Özeli destekliyorum.
Hayır.
Evet kk oldıgı bir chp ye asla oy vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?