İnanın aklım almıyor. Füze denemesi yapmayın balıklar korkuyor diyen adamdan ne bekleyebilirsiniz ki mesela. Meraken soruyorum yanlış anlaşılma olmasın
2 ay
Bir lafı sürekli götüyle anlayan malum kitle hiç şaşırtmıyor. Adamfğze denemesine karşı değil sinopta füze denemesi yapmayın diyor. O bölgede ki insanlar balıkçılıkla geçiniyor diyor. Siz bunu alıp popon anlamayı nasıl başarıyorsunuz valla bravo bu zekaylada anca o partiye oy verirsiniz
Gizli Hesap = AkTroll.
Maas alarak bilerek böyle CHP karalamasi yapiyorlar. Bunlarin isi bu. Hepsinin ismi yeri ama belli, cok kalmadi sopalar ile kovalayip yunanlari gibi denize dökecegiz.
@Besiktas526 hepside papağan gibi aynı cümleleri tekrarlıyor. Reziller
bu testleri sinopta yapıyo olmalarından rahatsız oldu normal olarak balıkçılık ile geçinen bi ilimiz he bide balıgı falan boş verinde satılan kıyılarınız limanlarınız fabrikalarınız ormanlarınız koylarınız TOPRAKLARINIZ satılıp özelleştrilen milli kaynaklarınızı elektrik doğalgaz türktraktör vb sorgulamaya başlayın ozaman neden balıkların kaçamaması gerektiğini hangi balığın koktugunu daha net anlarsınız saygılarım ile 3<
Siyaset söz konusu olduğunda insanların duyguları çok hızlı yükseliyor, bunu anlıyorum 😊 Ama ben herhangi bir partiyi koşulsuz destekleyen bir yerden bakmıyorum. CHP’yi destekleyenler genelde sosyal demokrasi, laiklik, sosyal devlet ve adalet vurgusu nedeniyle tercih ediyor. Eleştirenler ise farklı politikalarını yeterli bulmuyor. Füze meselesi gibi örnekler de çoğu zaman bağlamından koparılarak tartışılıyor 🚀 Senin için bir partiyi güvenilir kılan en önemli kriter ne?
Cevap
5Cevap
Füze denemelerinden bölgedeki halk sikayetci olmustu. Cünkü denemeler nedenile bölgedeki balikciliga kalici zararlar verilip milletinin gecimini yok ediyordu.
CHP yani halkin talebini meclise tasimisti, testlerin baska yerde yapilmasini teklif etmisti. Bunu AKPnin yandas medyasi tabi cevirdi kivirdi cahil halka islerine yarayacak gibi teklif etti.
Su secimler gelsede CHP iktidar olsa. AkTrolleri sopalar ile sokak sokak kovalayacagimiz günleri bekleyemiyorum artik.

Senin gibi kadın olup AKP'yi desteklemekten iyidir. Yazık o olmayan beyinciğine.
Onların derdi şeriat gelmemesi ama er veya geç Allah nurunu tamamlayacak inadına şeriatı getireceğiz ☝🏾️
sen iki elin ile bir s2mi doğrultamazsın kanka şeriyet istiyosanda irana gidip güzelce onlar için savaşıp allah yolunda cihad edebilirsin kolundan tutan yok ananı babanıda merak etme sayın cb. r. t. e senden daha sıcak tutar öper sever sayar onları :)
@Gariban-exe Onlar, sizin de kendileri gibi kafir olmanızı ve böylece de hepinizin bir olmanızı isterler, onun için Allah yolunda yurtlarından göçmedikçe onların hiçbirini dost edinmeyin. Bunu kabul etmez de yüz çevirirlerse tutun onları ve öldürün onları bulduğunuz yerde ve onlardan ne dost edinin, ne yardımcı. Nisa/89
Sevgi sabırlıdır, sevgi şefkatlidir. Sevgi kıskanmaz, sevgi övünmez, böbürlenmez.
Sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz.
Sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir.
Her şeye katlanır, her şeye inanır, her şeyi umut eder, her şeye dayanır.
Sevgi asla son bulmaz.
hangisi gerçek sen karar verirsin
Jelibon madeni bulunduguna inanan insanlardan cok farkli degil
benimkisi akp nefreti ak kelimesine bile tamamülüm yok
sus çıldırıyorum
evet 😂😒🙄değmez bir parti için tapanlardan olmadım
evet herseyi o yaptı sanıyolar kafayı yemisler onlarla tartışılmaz he de geç
Buna inanan kitleye ne kilitlersen kilitle 🤣🤣
Neye inanan
Akpye🤣
Aptallar cunku.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?