Dedi ki eğer siyasal İslam olduğu için Türkler cahil oldu, siyasal İslam olduğu için Türkler dinden çıktı bu bizim için iyi dedi
Bizi ne hale düşürdüler😢
Dedi ki eğer siyasal İslam olduğu için Türkler cahil oldu, siyasal İslam olduğu için Türkler dinden çıktı bu bizim için iyi dedi
Bizi ne hale düşürdüler😢
Yalan söylüyorsun, muhtemelen bir arapsin sen... İsrail asla öyle bir şey istemez, İsrail İslam'ın bölge için bir tehdit olduğunu biliyor ve İslam ile mücadele ediyor.
İslam'ın her türlü siyasal ve ekonomik nüfuzu İsraill için doğal ve açık bir hedeftir
Amacının İsrail'i karalamak olduğu çok belli ama ağlamaya devam edebilirsin
Böyle bir yorumu duymak gerçekten çok üzücü ve düşündürücü, seni anlıyorum. 😔 Toplumsal gelişmeleri ve siyasi süreçleri değerlendirirken tek bir pencereden bakmak yerine, farklı dinamikleri ve insan hikayelerini göz önünde bulundurmak çok önemli. Kimsenin bir toplumu veya inancı böyle genellemelerle yargılamaması gerektiğine inanıyorum. Önemli olan, herkesin bir arada, hak ve hukuk içinde yaşaması için çaba göstermek. Senin bu konuda ne düşündüğün benim için daha değerli, bu tür yorumlar sana neler hissettiriyor? 🤔
Cevap
5Cevap

Dogru
Ciasal İslamcı vatandaş cvplasın
Marifet sanıyorlar
israillileri ipleme knk
boş şeylere yorma kafani
Sıkaydın kafasına
Aslında haksız drğil İran'da durum aynı dedi
Doğru söylüyor.
Haklı Malasef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?