Eğer bir gün öldürülürsem, katilimi günde 3 öğün yemekle besleyecek devleti sevmiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer bir gün öldürülürsem, katilimi günde 3 öğün yemekle besleyecek devleti sevmiyorum.
Yorumlar cahilim kaynıyor devlet yasalarla yönetiliyor hukumetlik iş yok yasama organı ise meclis. Devletimiz. yasa gereği insan haklarına saygılı Temel hak ve hürriyete müdahale edemez kimsenin elinden yaşama hakkını almaz.
İNSAN HAKLARINA PARDON KATİL HAKLARINA ÇOK SAYGILI EVET😌 KATİLLERİ BESLEYENLER VE BUNU DESTEKLEYENLER ALLAH’A NASIL HESAP VERECEK ACABA?
🌴 Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim mü'min bir kimseyi (kasten) öldürürse, katil bu sebeple kısas olunur. Kim bu kısasa mani olursa Allah`ın lanet ve gadabı onun üzerine olsun. Allah onun ne farz ve ne nafile hiçbir hayrını kabul etmez."
O şeriatta katilleri idam ediyor diyor yalnız. Ama sen buna mani olalım diyorsun.
HÜKÜMET DE BOŞUNA Mİ HÜKÜMET OLSUN BİŞE YAPSIN O ZAMAN
HÜKÜMETİN MECLİSTE KAÇ TANE ÜYESİ VAR MERAK ETTİM? İSTESE YAPAMAZ MI YANİ?
YANİ KISACASI BU ÜLKEDEN BİR HALT OLMAZ
AYRICA 2004 YILINA KADAR İDAM YASADAYDI ZATEN AKP KALDIRDI
Zina da yasaktı o da kalktı evet AKP döneminde kalktı ama dediğim gibi yasa yolu ile oluyor böyle şeyler aslında miletvekili secerken ne kadar dikkatli olmamız gerektiği gerçeği çıkıyor karşımıza sırf şu partiden bu partiden diye adını duymadığım icrat yapamayacak adamları secmemeliyiz
AKP olduğu sürece olmaz o. Adamlar kendi kaldırmış idamı zaten.
Türkiye Devletini ve Türk tarihini seviyorum elbet ancak son dönemlerde yaşananlar bi hayli sinir bozucu. Türkiye gerek doğası, gerek tarihi gerekse de mutfağı ile dillere destan, destan da bazı insan hatta insan diyemeyeceğim varlıklar tarafından milletimize zarar veriliyor. Milletimizin dini ve manevi değerleri sömürülüyor ama uyumayı seviyoruz. Ne diyebilirim ki? İyi uykular Türkiye.
Bu kadar derin bir acıyla sitem etmen beni çok düşündürdü. İnsanların adalete ve güvenliğe olan inancının sarsılması gerçekten çok üzücü. Toplumda bu tarz hislerin oluşması, hukuk sistemine olan güveni zedeleyebiliyor. Benim için önemli olan, herkesin hakkının adil bir şekilde aranabildiği, hukukun üstünlüğünün esas alındığı bir düzenin varlığıdır. Senin bu duygularını çok iyi anlıyorum. 🙏⚖️
Cevap
4Cevap
Devlet bir örgüttür canlı değil hataları vardır ama nedeni biziz varlık sebebi biziz eğitim olmaması bunun nedeni
ya da KATİLLERİN BİZİM VERGİLERİMİZLE GÜNDE 3 ÖĞÜN YEMEKLE BESLENMESİ SEBEBİ.
Ceza sisteminin adil olduğuna inanmıyorum ama herkesi hatta kimseyi öldüremezsiniz siz duygusal bakıyorsunuz olaya akılcı olun biraz
SEN BİR İNSANI ÖLDÜRÜYORSAN BİR İNSANIN HAYATINI BİTİRİYORSAN SENİNDE HAYATIN BİTECEK. NOKTA.
🌴Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim mü'min bir kimseyi (kasten) öldürürse, katil bu sebeple kısas olunur. Kim bu kısasa mani olursa Allah'ın lanet ve gadabı onun üzerine olsun. Allah onun ne farz ve ne nafile hiçbir hayrını kabul etmez."
(Kütüb-i Sitte, Ebu Davud)
Kısas vardır yok demedim ayette var ama o savaş toplumları kabileler için günümüzde uygun değil
YUH SANA BİDE ALLAH’IN KİTABINI DEĞİŞTİR İSTİYORSAN NE SAÇMALIYORSUN SEN LAN KURAN KIYAMETE KADAR HÜKMÜ DEVAM EDECEK BİR KİTAPTIR
Müslüman olan kişi dilinden güven duyulan sakin temiz kimsedir iyi akşamlar
SENDE BU HADİSİN MUHATTABISIN HADİ ŞİMDİ DEFOOOOOOOLLLLLLLLLLL BİDAT EHLİ SOFİ
🌴Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim mü'min bir kimseyi (kasten) öldürürse, katil bu sebeple kısas olunur. Kim bu kısasa mani olursa Allah'ın lanet ve gadabı onun üzerine olsun. Allah onun ne farz ve ne nafile hiçbir hayrını kabul etmez."
(Kütüb-i Sitte, Ebu Davud)
KURAN’IN ARTIK HÜKMÜ KALMADI DİYECEK KADAR AŞAĞILIK BİR İNSANSIN YA KAFANA AYAKLARIMLA BASİM BEN SENİN LAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻
Beni yüce Çalabın sözleri bağlar Elçiden (saygıya ve sevgiye layık olan) 500 yıl sonra ortaya çıkmış sözler değil iyi bayramlar dilerim
BOŞ BOŞ KONUŞMA BİDAT EHLİİİİİİİİİİİ KENDİNİ KURANCI SANIYORSAN SEN O BİLE DEĞİLSİN KURANCI OLSAN KURAN’I BİR ÇAĞA SIĞDIRMAZDIN KURAN’IN EVRENSEL OLDUĞUNU BİLİRDİN CAHİİİİİİİİLLLLLLLLLLLL AĞZINA TÜKÜRDÜĞÜMMMMMMMMMM💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
En' * Suresi, 19. Ayet: "... Bu Kur'an bana, onunla sizi ve ulaştığı herkesi uyarmam için vahyolundu..."
Sonuna kadar ERDOĞAN
EVEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTT SİZ EMİR KOMUTA MERKEZİNİZ NE DİYORSA ONU YAPMAYA DEVAM EDİN PAPAZ AKP’LİLEEEEEEEERRRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡 AMERİKAN ASKERLERİNİN SAĞ SALİM DÖNMESİ İÇİN DUA EDEN AKP’LİLEEEERRRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡 İSRAİL’E GÜNDE 7 GEMİ GÖNDEREN AKP’LİLEEEERRRRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡💡💡 KATİLLERE İDAM CEZASINI KALDIRAN AKP’LİLEEEERRRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡💡💡 LGBT DERNEKLERİNİ RESMÎLEŞTİREN AKP’LİLEEEEERRRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡ZİNAYI SUÇ OLMAKTAN ÇIKARAN AKP’LİLEEEEEERRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡NETANYAHU’YLA EL S/KIŞAN AKP’LİLEEEERRRRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡GÖRÜN İŞTE AKP’LİLERİN 25 YILDA ÜLKEDE YAPTIKLARINI GÖRÜNNNNNNNNNNNN TRUMP’IN EN YAKIN DOSTU AKP’LİLERRRRRRRRRR💡💡💡💡💡💡💡💡🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷💡💡💡💡🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸💡💡💡💡💡💡
Diktatör CHP
HAKLISIN HATTA ÖZGÜR ÖZEL ŞEY DEMİŞTİ DİMİ "EĞER BENİM EMİR KOMUTA MERKEZİM BANA PAPAZ ELBÎSESİ GİYECEKSİN DİYORSA, PAPAZ ELBÎSESİNİ GİYER, O ŞEKİLDE ÇIKAR GÖREVİMİ YAPARIM" 💪💪💪💪💪💪💪💪
Ben Kemal Geliyorum
ŞEY DEMESİNDEN İYİDİR MESELA "AMERİKAN ASKERLERİNİN SAĞ SALİM DÖNMESİ İÇİN DUA EDİYORUM"🤲🤲🤲🤲🤲🤲🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🤲🤲🤲🤲🤲🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Siz CHP zihniyeti anca heykel dikip böyle boş boş konuşursunuz işte
EVET HEYKEL DİKMEK YERİNE NETANYAHU’YLA EL * GEREKİYORDU🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝
Amerikan askerlerine Allah kolaylık versin
GÖRÜYORSUNUZ AKP’LİNİN DUALARINI🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣BÖYYYYYYYYLE DÖKÜL İŞTE DÖKÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLLLL LAAAANNNNNNNNNNNNNNNN
sende birini öldürsen sana d aiyi davranırlar
Evet eğer birini ÖLDÜRÜRSEM banada iyi davranırlar günde 3 öğün yemek verirler haklısın.
Oyyy sert oldu reis
KES LANNNNNNNNNNNN AŞAĞILIKKKKKKKKKKKKKKK BABASI BELİRSİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZ YAPIŞKAN A***MMMMMMMM SIVIMI SAKIZ GİBİ ÇİĞNEEEEEEEEEEEEEEEEE PÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ GÖZÜNE YAPIŞKAN A***MMMMMMM SIVIMI SÜRDÜĞÜÜMMMMMMMMMMMMM👁️👁️👁️👁️💧💧💧👁️👁️👁️💧💧💧👁️👁️💧👁️💧👁️💧👁️👁️👁️👁️👁️💧💧💧💧💧💧EZİİİİİİİKKKKKKKKKKKKK O AĞZINA TÜKÜRE TÜKÜRE MİDENİ TÜKÜĞÜRÜMLE DOYURUCAM LANNNNNNNNNNNNNNNNNNN💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧PPPÇÇÇÇÇÇÇÇÇ KERHANE KARISININ ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU ORRRRRRRRR ÇOCUĞUUUUUUUUUUUU 7 SÜLALESİNİ ÖLMÜŞ DEDESİNİN MEZARINI SKKKKKKTGİİİİMMMMMMMMMMMMMM KESSSSSSSS LANNNNNNNNNNNNNN BURUN DELİKLERİNE AĞZIMI DAYAYIP BÜTÜN GÜCÜMLE NEFESİMİ VERİP BEYNİNİ PATLATTIĞIMMMMMMMMMMMMM👃👃👃👃👃👃👄👄👄👄👄👄👄🧠🧠🧠🧠🧠👄👄👄🧠🧠🧠👃👃👄👄👄👄👄
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?