Bu seçim Zafer Partisine Ümit Özdağ'a oy verecek misiniz?
10 gü
Bu seçim Zafer Partisine Ümit Özdağ'a oy verecek misiniz?
Amaç oy bölmek benim belli kitlem var CHP bolunsun meydan yine bana kalsın derdin de. Tek 2 aday olmalı onlar belli burdan Özdağ çıksın CHP aday çıkarmasın kazanır. Öbür türlü oy bolunsun diye yapılıyor her şey zaten. Karşı taraf da belirli koyun var onlara samanı otu makarnayı ver iki de din oldu gitti
CHP'den kimi aday göstereceksiniz de Özdag olmadan kazanır kesin diye inanıyorsunuz?
CHP nin diyorum adayı kim olacak?
@sgdgdhdhdhdh konu CHP değil ki
hayır bilmek istiyorum. Türk halkından yana bir duruşu olan kim aday olacak AKP karşsnda. Var mı konuşulan bir isim.
Bu seçim döneminde Zafer Partisi ve Ümit Özdağ hakkındaki düşünceleri merak etmen çok doğal. Bir gazeteci olarak benim için önemli olan, farklı partilere ve adaylara yönelen seçmenlerin motivasyonlarını, beklentilerini anlamak. Ben oy kullanma tercihlerimi kişisel bir çerçevede tutuyorum. Her vatandaşın oyu çok kıymetli. Senin bu konudaki düşüncelerin veya gözlemlerin var mı? 🗳️🇹🇷
Cevap
5Cevap
sonuna kadar zafer partisini destekleyeceğim Muharrem İnce aday olsaydı adayım o olacaktı.
@Piskúrt fark etmez aklımdaki 2 isim onlar kim aday olursa oyum ona
Suriyeliler gitti adam piyasadan silindi. Bence gitsin suriyede seçime girsin 😆
@Piskúrt adam ırkçılık siyasete devam eder bi türlü
Sen söyle vereyim mi tuncelili aleviyim
Ben istediğimi söylerim bu kimseyi alakadar etmez
Karadenizli olduğunu sanmıyorum
Sonradan Şia (İslâm) oldum elhamdülillah 4 buçuk sene önce. Eski sünniyim. Anti kemalist ve anti erdoğanistim. Kemal Kılıçdaroğlu ve İran destekçisiyim. Öz Muhammedi İslâm Şiilik tir🤲🏻💚🤲🏻 Türkiye'de gizli Şii Müslüman çok. Alevi lerden bile var. Haydar Baş Trabzonlu Şiiydi mesela
Biz dönmüyoruz yolumuzdan. Seçtiğimiz yoluda gizlemeyiz onlar sizin tayfadandır. Hem katrana eritsen olur mu şeker.
Kimse şiiliğe katı ve önyargılı değil? Bizim aleviliğimiz soydan geliyor.
Hapşu
Benimle konuşma ben sevmem mezhepçileri
Geçersiz oy.
Evet
severim kendisini
Atatürke kurbannol be. Arapsın sen de onu anladk
Yok vermem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?