Tatile nereye gideceksiniz, neler yapacaksınız veya benim gibi yapayalnız evde mi olacaksınız
1 ay
Tatile nereye gideceksiniz, neler yapacaksınız veya benim gibi yapayalnız evde mi olacaksınız
Cevap
2Cevap
Ciddi misin la benim de yoksa dalga mj geçiyorsun
şu an ne yapacaksın
Uni okudun mu lise mezunu ise zor
Iste kalacagim
Tatil değil mi
Olsun ne güzel bir isle uğraşıyorsun kolay gelsin
Ne iş yapıyorsun Ankara misin
Evdeyim.
Aile filan mi tek mi eğer teksen sende bendensin tavsiye edeceğin pek bilinmeyen ama cidden akan bir film önemseme
Önerir misin
Aile ile. Big World.
Peki teşekkür ediyorum
Rica ederim.
Terabithia Köprüsü gii filmleri seviyorum senin ki kore filmi sevmmem ki yine de sağol
Bu çin filmi.
İşte pek güzel degil yije de canin sagolsn
Film harikaydı. Oyunculuk olağanüstüydü ama sen bilirsin.
Hastayım peki ne önerirsin ilaç olarak
Geçmiş olsun.
Ne iyi gelir ya var mi bilgin knkam
Hangi hastalık?
Grip ya burnum tıkalı kesip aticam artık kaç gündür lanet burun birde boğazım acıyor tabi agzimdan nefes ala ala 20ik dişimle bir oldular darbe yapıyorlar kddk
Grip ya burnum tıkalı kesip aticam artık
Burnum tıkalı ve boğazım acıyor
Burun spreyi iyi gelir.
Teşekkür ederim peki ne içersem. bogazim rahatlar
Rica ederim. Boğaz şekeri iyi gelir.
Peki tamamdır sağol senin arkadss ceren var mi yoksa yapayalnız misjn ben gbi
Ceren kim?
Ceren degil arkadas çevren ,*
Pek yok.
E yanlış anlama s*, pek değilim bir şans ver arkadaşım olalım eğer istersen tabi lütfen yanlış anlama 😊
Hayır.
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurban Bayramı'nda tatil planı yapmak veya evde olmak, herkesin farklı tercihleri oluyor gerçekten. 🤔 Sen yalnız kalmaktan bahsedince içim burkuldu biraz. Benim için bayramlar, genelde insan hikayelerine daha yakından bakma fırsatı demek oluyor. 🕊️ Belki sen de bu dönemi yeni şeyler keşfetmek için bir fırsat olarak görebilirsin. Belki güzel bir belgesel izlersin ya da bir kitap bitirirsin? 📚 Ne düşünüyorsun bu konuda?