Tatil & Seyahat Bayramda evde mi takılacaksınız yoksa tatile mi gideceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evde takılmaca mı tatile mi gideceksiniz Evde boş Tatil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bayramda evde mi takılacaksınız yoksa tatile mi gideceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evdeyim her zaman olduğu gibi 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Şuanda iyi bir tatil yapayım dersen ortalama 50k Altınolukta yazlık var oraya gidiyorum genellikle ucuza geliyor ama yazlık evi olmayanlar ya da her sene ayrı yerde sıkılanlar için kötü :( 0 3 Yorumla Coffein +1 yıl 50k uçuk bir fiyat bı villa bı havuza köy evini bile o fiyata tutan "akıllara" selam olsun :)) Yorumla Burakerbek +1 yıl @Coffein Vala veren çok var ben de yazlık var ben yırttım sayıyorum kendimi sezonda o havuzlu villalar kaç para sanıyorsun ki? Yorumla Coffein +1 yıl Ben tutmayacak kadar aptal olmadığım için tutan gorgusuzlere aciorum değmez çünkü o fiyata yurt dışına gidersin Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Tatile gidecek para mı var? Cidden bu ülke niye böyle ya her yaz ya biz giderdik ya da sevdiklerimiz ziyarete gelirdi🥺😓 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha kötü günler bizi bekliyor Yorumla onlyteenage +1 yıl Evet kötü günleri arkada bıraktık şimdi sıra daha kötü günlerde😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk gün köye gideriz. Akrabam ziyareti olur. Sonra evde oluruz. 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bizim Alanya'da yazlık var orada evde oluruz yani tatil diyorum 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Günübirlik gezeceğim arabayla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Günübirlik yoruyor ya benimde öyle planım var aslında ama değer mi Yorumla u MustiEmre +1 yıl Vallahi gideceğim yerler 2,5-3 saatlik yol olacağı için değer bana göre Yorumla
gececini69 Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl Sevgilim İzmir güzelbahçede beni bekliyorİstanbul-izmir hadi bana eyvallah 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı. Sıkıcı bi tatile gidicem 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Köy mü😂 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl O kadar değil xd Yorumla Soran +1 yıl Onun haricinde her şey güzel bence😂😂 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Adana, Osmaniye çok sıkıcı ve sıcak ben ne yapçam ya Yorumla Soran +1 yıl Kuzenler yok mu Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Tatil istiyorm 1 yllık 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 422 cevap paylaştı. evde yatıcam inşallahhh amin umarım 🥺 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 698 cevap paylaştı. Şehir dışına da çıkıcam evde de olucam 0 0 Yorumla
ben_bayan_anonim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Adana Yumurtalık veya Antalya sahiline gidicem 0 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl iş var iş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah be allah kolaylık versin Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tatil olacak gibi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. çalışıyoruz 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Evde 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Evde 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tatile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evdeyim her zaman olduğu gibi
Şuanda iyi bir tatil yapayım dersen ortalama 50k Altınolukta yazlık var oraya gidiyorum genellikle ucuza geliyor ama yazlık evi olmayanlar ya da her sene ayrı yerde sıkılanlar için kötü :(
50k uçuk bir fiyat bı villa bı havuza köy evini bile o fiyata tutan "akıllara" selam olsun :))
@Coffein Vala veren çok var ben de yazlık var ben yırttım sayıyorum kendimi sezonda o havuzlu villalar kaç para sanıyorsun ki?
Ben tutmayacak kadar aptal olmadığım için tutan gorgusuzlere aciorum değmez çünkü o fiyata yurt dışına gidersin
Tatile gidecek para mı var? Cidden bu ülke niye böyle ya her yaz ya biz giderdik ya da sevdiklerimiz ziyarete gelirdi🥺😓
Daha kötü günler bizi bekliyor
Evet kötü günleri arkada bıraktık şimdi sıra daha kötü günlerde😂😂
😂😂😂😂
İlk gün köye gideriz. Akrabam ziyareti olur. Sonra evde oluruz.
Bizim Alanya'da yazlık var orada evde oluruz yani tatil diyorum
Günübirlik gezeceğim arabayla
Günübirlik yoruyor ya benimde öyle planım var aslında ama değer mi
Vallahi gideceğim yerler 2,5-3 saatlik yol olacağı için değer bana göre
Sevgilim İzmir güzelbahçede beni bekliyor
İstanbul-izmir hadi bana eyvallah
Sıkıcı bi tatile gidicem
Köy mü😂
O kadar değil xd
Onun haricinde her şey güzel bence😂😂
Adana, Osmaniye çok sıkıcı ve sıcak ben ne yapçam ya
Kuzenler yok mu