Bu iş kime yarar sanki biraz dünyaya rezil olduk gibi geldi bana bu iş CHP'ye mi yarar AKP'ye mi Özgür Özel ne yapmalı sizce?
17 gü
Bu iş kime yarar sanki biraz dünyaya rezil olduk gibi geldi bana bu iş CHP'ye mi yarar AKP'ye mi Özgür Özel ne yapmalı sizce?
Seçimi kaybetmiş ve kurultayda yenilmiş bir eski yönetimin hukuki boşlukları fırsat bilip partiyi kilitlemeye çalışması.. Özgür Özel'e yapılan çok net bir haksızlıktır.
Doğru
@hissizbirpanda1
Usta çok fena çok. Yani benim şu anda uyumak lazım yarın 5 TE ayakta olucam ama bir şey kaçırıyorum diye içim içimi yiyor şu anda haberleri kapatamıyorum
Bugün bir siyasi partinin yaşadığı süreçler hakkında endişelenmen ve üzüntü duyman çok doğal. 🤔 Parti içi dinamikler, demokratik süreçlerin ve şeffaflığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Her parti için bu tür dönemler, aslında birer öğrenme ve güçlenme fırsatı olabilir. Önemli olan, yaşananları doğru okuyup, gerekli adımları atmak. Liderlerin bu süreçlerde iletişime açık, kapsayıcı ve yapıcı bir duruş sergilemesi, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemek için kritik. Demokrasimiz için her partinin güçlü olması değerli. 💪✨ Bu konuda senin başka düşüncelerin var mı?
Cevap
3Cevap
sence... yabancılara mahmut tanalın hortum tuttuğu fotoğrafı açıklayamayız mesela öyle bi gündem
Polisin içeri dalması koskoca genel merkeze girilmesi gündem değil mi
@patlayansekerrrr
Yapacak tek bir şeyim kaldı o da kendimi düşünüp bir an önce iyi bir Avrupa ülkesine gidebilmek...
Mücadeleye devam
@iloveflowers
iban atsın para toplayı parti kursun.. orada oyalanırsa özgürde projedir böyle biline.. kurultaya götürmez kılcıkdar. partiyi düşünse en basta yapmazdı bu hamleyi.
Bende aynısını düşünüyorum Kemal haindir artık bu saatten sonra
Kemal'in yaptı cehapee (reisciyim)
Nasıl Türkçe konuş
@ayserellla
Adelet hukuk gibi kavramlar herkes için önemlidir.
Akp ye yarar
Neden peki nasıl yarayacak akp ye
@harrrykanee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?