Son günlerde yaşananlar hakkında düşünceniz nedir arkdslar?

Simdiden uyarimm; biraz uzun bir yazi olacak, okumaya üsenecek arkdslar varsa direk es gecebilirler 😏

Bunlari buraya neden yazdigimi bilmiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ya da bu satirlarin tamamini okuyabilecek tarzda insanlarin bu sitede cok fazla olmadigini da biliyorum. Burdaki herkes bambaska seylerin pesinde cunku farkindayimm.. ama sanirim her ne kadar uzakta da olsam TR'de olan bir seyler hala deli gibi beni huzursuz etmeye devam ediyor... ve bir sekilde icimi dokme ihtiyaci hissettim...

Son gunlerde adeta Turkiye'de bir kaosa donusen bu Ekrem Imamoglu davasinda o kadar sacma sapan durumlar yasaniyor ki, ipin ucu kacmis durumda...

Hukukun, adaletin ve demokrasinin içinin bu kadar boşaltıldığı bir dönemi görmek gerçekten içler acısı. Seçimle kazanamadıklarını mahkeme salonlarında, kelepçelerle almaya çalışıyorlar.

Bir gün "suç yok" dedikleri insanı ertesi gün "hapse atın" diye yargılıyorlar, hem de birbirinden komik bahanelerle. En korkuncu da kararları hukuk değil, siyasetin talimatları belirliyor, hatta dahasi sadece bir adamin iki dudagindan cikan sözler...

O kadar saçma bir tablo var ki, yargı artık tarafsızlığı falan bir kenara bırakmış, tamamen bir sopa gibi kullanılıyor...

Olayin neresinden tutsan elinde kaliyor.. Tamamen bir sacmaliklar zincirine dondu hersey.. En acisi da hala bunlarin hepsi halkin gozunun onunde yasanmaya devam ederken birilerinin hala "padisahim cok yasa!" nidalari savurmalari 🤦🏻‍♀️ ya da "cok degerli" sanatcilarimizin hicbir sey yokmus gibi saraylardaki iftar yemeklerine katilmalari😤...

Off soylenecek cok sey varken belki de susmak en iyisi diyorum. Ama susa susa, ses cikarmaya cikarmaya zaten tepemize cökmediler mi bunlar? belki de artik gercekten bir seylere isyan etme zamanidir.. sesimizi duyurma ve bir seyleri kokten degistirme...

Umarim yakinda
bir gun güzel günler görecegizz, güneşli günler 🙏🌞🌞

Güncellemeler
1 yıl
Super soru 👍
Son günlerde yaşananlar hakkında düşünceniz nedir arkdslar?