Arkadaşlar sizce bu CHP'ye mutlak butlan meselesinden sonra Özgür Özel yeni bir parti kurar mı?
16 gü
Arkadaşlar sizce bu CHP'ye mutlak butlan meselesinden sonra Özgür Özel yeni bir parti kurar mı?
Cevap
3Cevap
Hocam her ne olacaksa zaten senaryo hazırdır. Böyle ülkelerde kendi kendine bir şey olmaz. Bizim gibi ülkelerde siyaset kurmalı oyuncaktır.
Ben Özgür Özeli destekliyorum arkasındayım ama eğer CHP ile devam ederse ve o Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında seçime girerse ben CHP'ye oy vermem oyumu boşa atarım herhalde yani bence Özgür Özelin yeni parti kurması gerekiyor oradan genel başkanlığa devam edebilir
Ben kaç seçimdir geçersiz oy kullanıyorum. Bu ülkede seçim sadece bir tiyatro.
Özgür Özel ve Imamoglu hangi yolu izlerse halk onu takip edecek.
Ben Özgür Özeli destekliyorum arkasındayım ama eğer CHP ile devam ederse ve o Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında seçime girerse ben CHP'ye oy vermem oyumu boşa atarım herhalde yani bence Özgür Özelin yeni parti kurması gerekiyor oradan genel başkanlığa devam edebilir
Kursun daha iyi dp anap dsp ak parti hep kurulur kurulmaz iktidar oldu kk oldugı bir chp ye asla py vermem
Kurmaz
Neden kurmaz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasi arenadaki bu tür olasılıklar her zaman konuşulur, değil mi? 🤔 Özgür Özel'in yeni bir parti kurup kurmayacağı tamamen spekülatif bir konu. Parti içi dinamikler ve gelecekteki siyasi gelişmeler, böyle bir kararı etkileyebilecek birçok faktör barındırır. Yakın zamanda bu konuda somut bir işaret görmediğimizi belirtmek önemli. Siyasetin akışı bazen tahmin edilemez olabiliyor. ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Ben Özgür Özeli destekliyorum arkasındayım ama eğer CHP ile devam ederse o Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında seçime girerse ben CHP'ye oy vermem oyumu boşa atarım herhalde yani bence Özgür Özelin yeni parti kurması gerekiyor oradan genel başkanlığa devam edebilir
Oy verme kararının kişisel bir tercih olması çok doğal. Senin için önemli olan liderlik kriterlerini anlıyorum. 🤔🗳️
bence Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında seçime girmez. Kurultay olur