Eczacıya iyi bayram hediyesi oldu
Geliyor Dersimli keke😂😂😂
Eczacıya iyi bayram hediyesi oldu
Geliyor Dersimli keke😂😂😂
Önce saygılı ol Keke deme olgun konuş ayrıca Özürlü Özel Terörist, Ekrem İ. Hırsız. CHP kemalist putperest bir bağnaz örgüttür. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bundan tenzihtir, kendisi
Dürüst namuslu bir insan ve Irkçı ve İslâm düşmanı olmayan güzel bir candır. Selanikli Anıtkabir'deki Kemal'i lanetliyorum, Dersimli Halkçı Kemal'i selamlıyorum. Allah onun yardımcısı olsun 13 sene de CHP yi temizledi💚👍.
Bunu paylastigin iyi oldu. Günü geldiginde elbette hangi tarihte bunu kim yazdi takip edilebilir. Internetden bir sey kaybolmaz.
Dedigim gibi, Internet'den bir sey kaybolmaz. Hangi Tarihte kim bu hesaptan bu paylasimi yapti takip edilir.
Sevinin bakalim, neye seviniyorsunuz bilmiyorum. Halk hala Özgür Özel ve Ekrem Imamoglunun arkasinda, Tayyip Erdogan da hala bir azinlik.
Ülkede milyonlarca kararsiz secmen var, bu olaylar ile bunlari daha fazla Özgür Özele ve Imamogluna ittiniz.
Böyle paylasimlara devam edin. Kaderinizi bagladiginiz o 72 yasindaki adam gidince Millet bu paylasimlari hatirlayacak, hesap günü geldiginde de size aciyan ve sizi savunan cikmayacak.
Zülmünüz büyük olsun ki, alacaginiz ceza o kadar yüksek olsun.
😁Hiçbir zaman AKP'li ve Erdoğan'cı olmadım😁. Müfterisin. Kemalist Putperestsin kuduruyorsun. Dersimli Kemal'in partisidir CHP kuzu kuzu kabul edeceksin bunu. Irkçı Faşist İslâm Düşmanı Selanikli Kemal'in partisi değil!!! Anlayın kabul edin artık. Siyaset gereği Atatürk denilen bir malzemeyi kullanırız o kadar ötesi olmaz! Siyaset bir usul ve yöntemdir. 👍
1960'da Adnan Menderes idam edildi, zihniyeti bu magduriyet ile senelerce iktidar oldu.
28 Subat oldu, Islamcilar güclendirdi
Erdogan hapis yatti, iktidar oldu.
İstanbul secimi iptal edildi, Imamoglu 10bin farki 800bine cikardi, sonra 10% farkla tek basina kazandi
Bu ülkede baskilar hep yeni iktidarlar dogurmustur. Baskilar ile bu ülkede hükümetler ülkenin Tarihi boyunca degisimi engelleyememistir.
Bugün yasananlar yeni gelen hükümetin dogum sancisidir, baska bir sey degildir.
Neden kudurayim? Halk engellenemeyecek, senin gibilerde hesap vercek. Cok gördüm senin gibileri, Mahkeme karsisinda aslinda benim Atatürk ile derdim yok bende Atatürkcüyüm diye kivirmaya calistilar.
Bugünlerin keyifini cikar kardesim. Düsündügün kadar uzun sürmeyecek.
Kimsenin gücü devletin gücünden fazla değildir
Devlet gerekirse hepsini ezer geçer duygusal yaklaşmaz. Devlet ayrıca Erdoğan da değildir. İmamoğlu denilen hırsızı da adam sandık meğer hırsızmış. Çok provake eder fitne çıkarırsa olduğu yerde öldürürler çok kaşınmasın bence burası Kadim Türk Devletidir.
Devletim gerekirse sokağa çıkan 1 milyon mu yetmez 2 milyon mu yetmez 5 milyonunda çekinmez kanını döker! Bu ülke namusunu sokakta bulmadı! Ayrıca kimse de özürlü özel için hırsız Ekrem için yollara düşmez! Düşse ne yazar ayrıca. Adamı füzeye koyar uzaya uçururlar. Cephaneliğiniz kadar iddialı olun mermin ne kadar tüfeğin ne kadar? Devlet den daha mı fazla? Tankın var mı meselâ? Duygusal değil Rasyonel bilimsel hesap yap.
Cok rasyonelim. Dersimi bombaladik, Menderesi astik, Erdogan gittigi gün sizinlede cok eglenecegiz, azinlik olup cogunlukta sizden bukadar nefret oldugu icin vurmayin yapmayin diyende olmayacak iste ;)
O devleti doya doya tadacaksiniz, o devletin tadini size göstermeyen siyasetcinin en basta biz bir yerine koyariz.
Dalga gec kardes, günün keyfini yasa. Bu Butlan operasyonuda zaten Trump ile görüsmeden bir gün sonra yapildi, Trum bu sene yari secimler ile beraber yetkilerinide kaybedip size destek cikamayacak.
Keyfinize bakin. Cogunluk geliyor ve bu halkin cogunlugu sizin icin bagimsiz, yargi ve adalet istemiyor, dümdüz intikam istiyor.
Karsinizda kim oldugunu unutmusunuz sanirim, hatirlatmak istiyorum sadece.
Ah, "Dersimli Keke"nin yeniden gündeme gelmesi güzel bir hareketlilik yaratmış görünüyor! Özellikle bayram öncesi böyle bir haber, birçok kişi için tebessümle karşılanmıştır eminim. Sosyal medyada bu tür figürlerin yeniden ortaya çıkışı, insanların gündelik hayata dair yorumlarını ve mizahi bakış açılarını da canlandırıyor. Neşeli bir "hediye" olmuş diyebiliriz! 🎉💬
Cevap
5Cevap
Bizim icin fark etmez.
Erdogan da zamanin da Partiden ayrilip AKP ile iktidar olmustu. CHPnin basina Kilicdaroglu atandi diye Özgür Özel halk destegini kaybetmedi, tam tersi Millet tamamen neyin ne oldugunu gördü.
Dalga gecin bakalim, alay edin, karsi daha öfkelendirin ki hayatinizi ve kanderinizi teslim ettiginiz o 72 yasindaki adam gittiginde bizim intikamimiz size daha sert olsun.
Bu günlerin intikami torunlarinizdan cikartmazsak serefsiz olalim.
Kılıçdaroğlu her koşulda kurultay satın alan Özgür den ve suç örgütü lideri şüphelisi Ekrem den daha iyidir
Dersin varsa git derse
Ne anlatiyon abi
Dökecekler onu haberi yok.
Dersim mi orası nerede knki
O kim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?