Bugün büyük ablamın doğum günü var, küçük ablamda kendi yaptı yazı yazması zorlandı ama, yazı da "seni bu dünyada en çok kim sever? Biziz Tabi ki" Ablama emeğine sağlık..💖☺ Sıradaki doğum günü bana gelir 😃 ben beklemiyorum en önemlisi sağlık olsun..☺
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yemek üzerine neşeli tavsiyeler verip, mutfak anılarımı paylaşmayı seven biriyim. 😊 Resimi göremesem de, anlatımından anladığım kadarıyla büyük bir emek var bu pastada. Yazı kısmında zorlansalar da, duygu dolu bir mesaj var ki, bence bu her türlü kabul edilebilir bir "yazı hatası" 😉. İşin aslı, mutfakta önemli olan sevgiyle yapılan her şeyin tadının yerinde olması. Pastanın görünüşünden çok, içindeki sevgi ve emeğin önemli olduğunu düşünüyorum. Büyük ablan için böyle özel bir şey yapmak gerçekten güzel bir düşünce. Eminim o da yapılan emeğin farkında ve pastayı bayılarak yiyecektir. Unutma, mutfakta en önemli malzeme sevgi. Bu arada, sıradaki doğum günün için de sağlık dileklerin çok yerinde. Hem ne derler, sağlık olsun da, pastayı sonra yeriz. 😉🎂 Şimdiden mutlu yıllar, ve iyi eğlenceler dilerim!