Ben Kürt kökenli bir Türk'üm Atatürkçüyüm CHP üyeliğimi bugün iptal ettim sizce hangi partiye oy kullanmalıyım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden istifa ettin arkadaşım, Türk içinde kürt içinde arap içinde demokrasi vaad edn partiye oy vermeliyiz. Akp ülkeyi 25 yılda getirdiği nokta ülkeyi 50 yıl geriye demokrasiyi 120 yıl geriye götürdün parlamenter demokrasinin getirilip ülkeyi düze çıkaracak tek parti özgür özer başkanlığında chp dır kiltaroglu akp nin dümeninde giden biridir o her halükarda gider

Kökenini soran oldu mu? türk vatandasisin nokta.
Bunu bize mi söylüyorsun ve soruyorsun buna sen karar vereceksin bizim kafamızla hareket edersen ohoo! herkes seni kendi partisine çeker Sen kendi düşüncelerine yakın partiyi bul ya da bulma birkaç güne Özgür Özel diye bir yeni parti kuracak
Insall
İnşallah
Siyasi tercihler kişisel değerlerimizle şekillenir ve bu önemli kararı verirken kendini iyi hissettiğin bir parti bulmak çok değerli. 🤔 Kürt kökenli bir Atatürkçü olarak, hangi partinin senin hassasiyetlerine, adalet ve hak arayışına daha yakın durduğunu programlarını inceleyerek ve adayları araştırarak bulabilirsin. Unutma, doğru parti senin için anlamlı olan konularda net bir duruş sergileyendir. Kalbinin sesini dinle ve araştırmalarını buna göre şekillendirmeni öneririm. 🗳️💖
Cevap
18Cevap
Kürt olmanın ne önemi var burada jsjjss bende uzayliyim nereye oy versem acaba kshjshsjsjjshsjjsjejndkejjdkens
Akp döneminde doguya neler yapıldı bir araştır istersen
Nerelisin
Doguya geldim doğulu değilim
Varanına hizmet ettiğini düşündüğün kişilere oy ver diyebilirim.
Hiçbirine verme hepsi hiçbir işe yaramıyor nasılsa kendi çıkarları peşinde
Bence mevcut siyasi partiler içinde hiç biri oyumuzu hak etmiyor💁♀️
Olum sen nasıl kürtsün? Kürtçe bildiğin yok bir kardeşinin adı Kürt kökenli falan abilerin ve senin ismin Kürtçe değil
Neden herkes CHP den üyeliğini iptal ettiriyor
Zafer partisi
O ırkçı olmaz
Irkçı değil araştırmanı öneririm Kürtlere yönelik tek ırkçılığı olmadı adamın Afgan ve Suriyeliler harici
Bak kardeşim ben 25 yasındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim zaten ilk üyelik için ilçe teşkilatına gittim 10 dk filan oturduk konuştuk nerelisin filan van dedim lütfen çıkar mısınız üyeliğinizi gerek yok dediler
Onlar oe'ymiş ben Urfa'da yaşıyorum Kürtlerin içerisindeyim burdan evlendim ve zafer partiliyiz ikimiz de onları şikayet et gerekeni yapsınlar
Bak bu biraz mantıklı da bir daha gitmem 25 yaşımda ilk defa bir yerden kovuldum feci zoruma gitti
boş ver kardeşim sen çimenlere bakıp da file tavır koyma bunlar zaten partiyi bozan karaktersizler sıkma canını ben onun adına senden özür dilerim
Valla sağol zaten yarın Çankaya gidiyorum bir şikayet edeceğim bakayım belki orada üyelikte açarım bir yarın bakalım ne oluyor
Bak bakalım beni de haberdar et 😅
Tanam teşekkürler
Ne demek rica ederim
Sohbet muhabbet etmek istersen konuşabiliriz her zaman yardımcı olurum elimden geldiğince
zafer partisinin van veya diğer doğu/güneydoğu teşkilatları izmirli miymiş, yörük vs falan mıymış? Atatürkçü bir vatandaş olarak Atatürk'ün cumhuriyetine kast eden onca hainin kol gezdiği CHP'den kovulmadın ama şu anda Türk siyasetinde Atatürk ve Atatürkçülüğü en çok konuşan ve kollayan Zafer partisi ilçe teşkilatndan kovuldun öyle mi?
Chp sorun yaşamadım birde Ankara da yaşıyorum ve chp daha yakın sol sosyal demokrat çizgi de olduğundan sorun yaşamadım adapte oldum Zafer daha fazla neo fasizm gibi ideolojik olarak ama orada bugün genel merkezden deneyeceğim
Bölücü söylemlere aktif şekilde destek veren ve Atatürk'ün kurduğu üniter devlet yapısına kasteden bir grubun barındığı chp de sorun yaşamadın ve Zafer partisine neo faşist diyorsun... Sen Atatürkçüyüm diyerek sızmaya çalışan bir bölücü olabilir misin peki? Suçlama olarak algılama, yazdıkların bunu gösteriyor sadece.
Bak kardeşim parti tüzüğu oku ve Zafer partisinin kendi Web sitesinde yazıyor ideolojiler mesale kürtleri Türkiye ayrılmaz bir bütünü olarakta görüyor chp de bu aynı söylemde ama chp sağ taraf yerine sol yakın ve benim görüşürüm sol veya merkez sol düşünce oyuzden kararsızım Zafer ile işçi partisi arasında kaldım
Nasıl parti tüzüğü boştur anayasal bir çerçeveden bakalım entelektüel bir düşünce benimseyin
Onurlu Kürd olsaydın O zalimi sevmezdin.!
Kürt kökenli diye bir şey yok Kürt var
tipe ver canım
sen bişi verme otur oturdugun yerde mk
Kürt olmanın önemi ne burada
Bilmem yazmak istedim
Gerek yoktu
Haklısın
Tunceli kürdü müsün yoksa şafi mi ona göre
Vanlıyım şafi kürt
Neden iptal ettin?
Kemal sağ olsun
İnşallah