AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başta elendin. Oğlum nasyonel diyorsun. Bu kelimenin anlamını bilen dahi çok az ! İsim net olmalı. Örneğin Ç. Ü. K parti hepinizi çükmeye geleceğiz gibi
Ulusalcı demek :) Bence gayet uygun vve yenilikci bir ad.
Kardeş anlamadın sen beni. Halk cahil ! Nasyonel ne o zaman ulusalcı diyeceksin ki. Bu kimdir dinsiz midir vs demesinler 😂
Amacım Atatùrk ilkelerini - Türk Töresine harmanlayıp teknokrasi ve meritokrasi Karışımı bir sistem kurmali. Ulusalcılığımızı gösterecegimiz en büyük alan ise ekonomi dir , õz kaynak dûzenine tabi , vergisiz , üretime dayali bir sistem. Yabancı yatirimcilar anca Türk sirketlerini referans aldigi zaman is yapabilirler.
Laiklik - Atatürkcülük- Türkcülûk - Ulusalcı. Partinin yapi taşı bunlar.
Birde şunu ekle Türkiye’de toprak satışı yoktur. Ancak her toprak parçası 100 yıllığına kiraya verilebilir ! Tüm topraklar bu milletindir
Sevmedim partini. Atatürkçü olmak zorunda mıyım ben !
Sen olmaak zorunda degilsin , ama ülke öyle yyönetilecek
Oy vermem. Ben hayatımda şunu öğrendim. Kimsenin fikirleriyle ideolojileriyle yönetilmeyi kabul etmem. Devrin şartları neyse halk o modelde kendi yolunu çizer.
Peki halk ortak görüşte mi? Halkın cogunlugu Türk , ülkeyi kuran Atatürkûn ilkeleri ile yönetilmek kimsenin zararina olmaz , ki bence zorunlu da olunmali.
Bak güzel kardeşim. Aydın bir insan isen şunu anlamam gerekir bugün Atatürk yarın sen veya senin oğlun vs vs. Hep bir lider çıkar her lider dönemin şartlarına yönelik yeni atılımlar devrimler yapar. Ancak eski ve yoz ilkelere bağlı kalanlar. Sadece taklitçi olur. Onun gibi olmak istiyorsan onun gibi düşüneceksin. Yani tam bağımsız. İlken ulusçu değil global olacak. Çünkü insanlığa sağladığın her fayda ülkene döner örneğin Google Apple gibi. Ama bunları yerli imal edersen. Irk işi ise tamamen saçmalık. Bak bakalım hangimiz çekik gözlüyüz. Git bir gen testi yaptır yüzde kaç Türk’ün anlatsın ! O nedenle iyi bir fikir adamı olacaksan bilim be sanat ışığında yüz yıl sonra olması gereken yönetim sistemini tasarlayıp ona göre kurallar getireceksin. Yüz yıl önceki kurallarla 200 yıl geçmişte kalırsın
Atatürk ün ve ziya Gökalp in ideolohisini benimsesek yeterli fazlası nu çağda zarar verir
Ulusalcı olacagız , Îrkın , ülkenin , ve milli degerleri yüceltecegiz.
Ne gerek var adı aynı olmasa da Özdağ’ın partisi nasyonal faşo naZi
Parti nin Faşizimle bir alakası olmayacak.
Nasyonal kelimesi bile “direk faşizmin yol taşıdır nefret ederim nazi partisi de öyleydi
Nasyonel ulusalci demektir. Ulusa önem verilmeli , õn planda tutulmalı dır ki , din kardesimiz diyerek kendi vatandasini vergi yagmuruna tutup suriyeliye 50 milyar dolaaaar harcama.
He ya he nasyonal yazdın mı tüm sorunlar çözülüyor zaten. Afganlılar Pakistanlılar geçmiyor ülkeden Suriyeliler gelmiyor ülkeye kolaydı zaaarr her şey nasyonal kelimesi ilr çözülüyor. İlkokulda öğretmediler mi bilader jeopolitik konum diye bir şey. Avrupa’ya giden bütün karayolu bu ülkeden geçiyor. Tek yol gireni girdiği yerden geriye değil Avrupa’ya açılan kapıdan yollayacaksın bi daha dönmesin. Tarihte kavimler göçü var bak dünyada imparatorlukları yıkmış az oku öğren. Yakında Çin’de Hindistan’da savaş çıkarsa o kadar çekik yine Avrupa yollarına düşecek sel gibi bu sefer milyar insan sen tutmaya çalışmayacaksın salacaksın Avrupa düşünsün tek hatamız ülke olarak
Onlar cok basit konular :) hepsi halledilir.
tamam hemen kur partini geç kaldın Avrupa Amerika halledememiş mülteci meselesini sen çözersin yardımcı ol acele et belki başarırsan oy veririm hadi iyisin
10 yil icinde kurulacak. Hedefim o yõnde. Teknolojinin nimetlerinden faydalanacagiz. , ikili diplomasi yönetecegiz , gerekirse göç rüzgarini baska yere cevirecegiz.
Evet gizli çocuk
nazi partisi gibi mi
Evet
aman ben oy vermem asla. nasyonel kelimesinden de nefret ederim
Nasyonel Ulusalcı demek , ne zamandan beri dir , ülkeyi , ırkı , milli degerleri ön plana koymak nefret sebebi olldu?
nazilerin ideolojisi ama. bana kötü şeyleri hatırlatıyor
Nazilerin degil , ayrica naziler çok basarili ekonomi - bilimsel- teknolojik bir yapi olusturdular. Aynisini bizde yapacagiz.
Vermem
Peki