siz sağcı olmasanizda böyle deha parlak kişiler var mı etrafınızda?
Avrupa aç biz iyiyiz
Totomda don yok soru mu bu a.. q
Var öyle parlak zekalar 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gerçeklerden uzak durmayı becermek, toz pembe yalan dünyada en çok kendini kandırmak büyük başarı. O yüzden farklı bir tepki rahatsız etmesin diye kendilerini alkışlıyorum 👏👏
Baba tarafım tamamen öyle avrupadakiler yapay elma armut yiyormuş gerçeği 8-10€ muş!
Ev kiraları maaşlardan fazlaymış!
3 kişiden biri evsizmis!
Kimse kimsenin yüzüne bakmazmış!
Işçilere 3 kuruş maas veriyorlarmış!
Avrupa amerika batıyormuş!
En çokta türkiye dünyanın super gücü olacak dediler orada koptum 😂 buna bir aptal dahi inanmaz pes doğrusu!
Amip bile kendini geliştirir! Bizim akrabalar amip kadar bile zeki değiller 😑
Hayır sagciyim ama abd yi bitik göstermek saçmalık turkiyede sağ yok ki kendine sağcı sananlar sağcı bile değil sağcı olan birisi ülkeye kaç miylin mülteci dolduran bir iktidara 1 oy vermezler
Bizim burada sokakta öyle dayılar kaynıyor 🤣 onlar siyaset konusunda bana bi gülme geliyor! 😂😂 yarim saatte ülke kurup ulke yıkıyorlar. Valla ben aynı sözleri duymaktan sıkıldım o dayılar yüzüne
Cevap
3Cevap
Avrupa bizi kıskanıyor hep tayyip reisle uğraşıyorlar dıj güçler dünya lideri olduğu için çekemiyorlar reizi
Öyle düşünen kimseye rastlamadım hele bu zamlardan sonra oyle düşünen varsa onun ben aklını s**
avrupa bize imreniyor diyen var ama çoğunun aç ve evsiz olduğunu iddia eden de ben duymadım o çarpıtma olmuş
Yo öyle düşünen kimse yok nerden çıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?