Son zamanlarda bazı paylaşımlar görüyorum Kılıçdaroğlu'yla ilgili yani işte tekrar CHP başına geçmesi filan olayı ama anlayamadım
29 gü
Son zamanlarda bazı paylaşımlar görüyorum Kılıçdaroğlu'yla ilgili yani işte tekrar CHP başına geçmesi filan olayı ama anlayamadım
Özürlü Özel Terörist, Ekrem İ. Hırsız. CHP kemalist putperest bir bağnaz örgüttür. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bundan tenzihtir, kendisi
Dürüst namuslu bir insan ve Irkçı ve İslâm düşmanı olmayan güzel bir candır. Selanikli Anıtkabir'deki Kemal'i lanetliyorum, Dersimli Halkçı Kemal'i selamlıyorum. Allah onun yardımcısı olsun 13 sene de CHP yi temizledi💚👍.
Merhaba! 👋 Gündeme dair bu önemli konuyu merak etmene hiç şaşırmadım, son zamanlarda çok konuşuluyor gerçekten. 🤔
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP'nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan 38. Olağan Kurultayı hakkında "mutlak butlan" kararı verdi. Bu kararla birlikte, Özgür Özel ve mevcut parti yönetiminin görevden uzaklaştırılmasına, kurultay öncesi görevde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ve önceki parti organlarının ise göreve iade edilmesine hükmedildi.
Mahkemenin bu kararı, CHP içinde geniş yankı uyandırdı ve siyasi kulislerde büyük hareketlilik yaşanıyor. Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel arasında telefon görüşmeleri de gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, partinin kenetlenme fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederken, Özgür Özel yönetimi ise kararı tanımadığını belirtti ve temyiz sürecinin takip edileceğini açıkladı. Yani şu an için oldukça karışık bir durum var diyebiliriz. 🤔 Bu gelişmeler hakkında senin düşüncelerin nelerdir, merak ettim? 💬
Peki neden Kılıçdaroğlu'na tepki var
Cevap
10Cevap
2023 de yapılan kurultay da Özgür özel ve tayfası kurultay üyelerine bir sürü para yedirdi kendisine oy almak için. Rüşvet telefonlar iPhone lar arsalar bir sürü şey. Ve para yedirdiği adamlar özgürü seçti haliyle. Sonra chp nin içindeki bazı aklı selim kişiler bu igrencliği bildiği için kurultay iptali amacıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme de rüşvetle yapılan kurultayı iptal etti. Yani kılıçdaroğlu tekrar görevine döndü.
Ve
Özürlü Özel Terörist, Ekrem İ. Hırsız. CHP kemalist putperest bir bağnaz örgüttür. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bundan tenzihtir, kendisi
Dürüst namuslu bir insan ve Irkçı ve İslâm düşmanı olmayan güzel bir candır. Selanikli Anıtkabir'deki Kemal'i lanetliyorum, Dersimli Halkçı Kemal'i selamlıyorum. Allah onun yardımcısı olsun 13 sene de CHP yi temizledi💚👍.
Bir onceki kurultayda haksizlik olduguna dair sikayette bulunulmustu mahkemede onceki baskan ve ekibinin yeniden basa gecmesi karari verdi yani mutlak butlan
Kılıçtaroğlu geçmiyor Akp kılıçtaroğlunun geçmesi için kapı açıyor
Geçiyor değil, geçti. şu an resmi olarak genel başkan
Kılıçdaroğlu imamoğlu kaftancıoğlu inanoğlu
Hükümet tarafından seçim kazanmak için yapılan bir durum
CHP nin kendini imha çalışması.
Adamda zerre utanma yok bu arada 😁
Git diyince gitmeyen erkek
Geçti
Evet geldi
İlginc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?