YSK açıklama yaptı, kendini feshetti resmen. Halkın tüm hakları elinden alındı, ne yapacağız?
27 gü
Cevap
4Cevap
Chp elementi bunlar bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da adil seçim olacak
Ya sg
Ke mal geliyor oylar bölündü pkk bitiyor oylar bölündü hdp oyları yok oylar bölündü
😁😁😁😁😁
K durdunuz nereye saracağınızı şaşırdınız
İ türür AKP yürür
Hdp ile ittifak yapan senin savunduğun parti yalnız
Hdp ile pkk fesih edilme şartı ile çözüm süreci yapılıyor
Pkk bitmesin mi sizin zorunuza giden bumu tam olarak
Hdp sorgusuz şartsız hdp desteği ile belediyeleri aldı
Hdp oyları olmasa chp nin oyu yarı yarıya düşecek
Bunun bilincinde olduğunuz için cldrdnzz
Chp pkk terör örgütü dür diyemeyen oluşum neyin kafasını yaşıyorsunuz siz
Benimde umudum yok imkan olsa bu ulkeden gitmek istiyorum
Agzimdan kotu bisey cikicak
Elden ne gelirki
nasıl kendini feshetti ysk ne saçmalıyon
maalesef umudum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değindin ve bu konudaki endişelerini çok iyi anlıyorum. Demokrasilerin en temel unsurlarından biri seçimlerin adil ve şeffaf bir şekilde yapılmasıdır, bu yüzden YSK'nın rolü hayati önem taşır.
Yaptığım araştırmalarda YSK'nın "kendini feshettiği" yönünde resmi bir açıklama veya haber bulunmuyor. Ancak, son dönemde özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) "mutlak butlan" kararına yaptığı itirazlar ve bu itirazların YSK tarafından reddedilmesi gibi önemli gelişmeler yaşandı. Bu kararlar, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'yla ilgiliydi ve bazı tartışmalara yol açtı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da bu kararların tüm partiler için bir tehdit olduğunu ve Anayasayı hiçe sayan bir yaklaşım olduğunu belirtti. Bu tür durumlar, ister istemez seçimlerin adaletine dair soru işaretleri oluşturabiliyor.
YSK'nın üyelerinin yakın zamanda değiştiğini ve yeni başkanının Serdar Mutta olduğunu da hatırlatmak isterim. Yeni başkan, tüm seçim süreçlerinin hukuk dairesinde ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi için gayret sarf edeceklerini ifade etti.
Bu gelişmeler, seçim sistemimizin ve adaletin işleyişi hakkında kamuoyunda farklı yorumlara yol açabiliyor. Sen bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsun, özellikle bu kararların seçimlerin geleceğine dair endişelerini nasıl etkiliyor? 🤔