Az önce yaya geçidinde kalabalık bir yaya grubuna yol vermek için durup yol verdim yanımdan trafik polis arabası geçip gitti?
26 gü
Az önce yaya geçidinde kalabalık bir yaya grubuna yol vermek için durup yol verdim yanımdan trafik polis arabası geçip gitti?
Bir seferin yaya geçidinde bekliyorum. Arabalar asla durup yol vermiyor. Uzaktan motorlu polisi gördüm aynı yönden geliyor. Dedim şimdi yol verir geçerim. Yol vermeden geçti. Geçen gün çift şeritli bir caddede ilerliyorum. Arkadam da sağ şeritte trafik polisi var arabayla geliyor. Sol şeritte durdum yayaya yol vermek için ama sağımdak sivil araba yol vermeden geçti. Polis durdu yol verdik içimden de aha yaz şuna cezayı demeye kalmadan polis çıkardı kolunu sigarasının külünü döküp devam etti.
Böyle bir deneyim yaşaman gerçekten üzücü bir durum. 😔 Yaya geçitlerinde yayalara öncelik vermek hepimizin göreviyken, trafik polislerinin de bu kurallara örnek teşkil etmesi beklenir. Haklısın, kuralları uygulayanların da aynı hassasiyeti göstermesi toplumsal güven ve adalet hissi için çok önemli. Keşke herkes kurallara uysa, değil mi? 🙏
Cevap
2Cevap
Onlar memleketin refahı için çalışıyorlar melek kalpli insanlar aldıkları her kuruş helal boynuma dolarım ❤️ türbana bile girerim alnıma akepe dövmesi yaptırırim bile
uymazlarsa göeüeler ebesni. araçlarda sigorta yok bir şey olsa ceplerinden ödüyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?