Arabalar Trafik kurallarına uyuyor muyuz? emrah_k Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadınlar için sorum ama hepsi için değil tabi sol şeridi bırakmayanlar otabanfa bile hızlı gitmeyenler araba sürerken direksiyona 4 kolla sarılanlar ve daha birçok şeySizlerin sürüş deneyiminiz nasıl ve erkeklerin bu konuda yorumları neler Trafik kurallarına uyuyor muyuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Aşksızlık krizim varken ve tek başıma araba kullanırken bazen uymuyorum. Ani aşırı hız yapıyorum. Haricinde her zaman uyarım. 1 0 Yorumla
noomakeuppp Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Genelde uyarım ama uymadığım zamanlar da oluyor tek elle kullanırım daima ve hızlı kullanıyorum bazen ama kimsenin geçiş yolunu kapatıp önüne dalmam 1 0 Yorumla
dd3435 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Arabadan anlar mısın? Bakmanı istediğim ilan varda 1 1 Yorumla emrah_k +1 yıl Tabi anlarım ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşksızlık krizim varken ve tek başıma araba kullanırken bazen uymuyorum. Ani aşırı hız yapıyorum. Haricinde her zaman uyarım.
Genelde uyarım ama uymadığım zamanlar da oluyor tek elle kullanırım daima ve hızlı kullanıyorum bazen ama kimsenin geçiş yolunu kapatıp önüne dalmam
Arabadan anlar mısın? Bakmanı istediğim ilan varda
Tabi anlarım ☺️
uyuyoruz