AKP'den iyidir yine, Kılıçdaroğlu'na bu kadar sert çıkmayın
21 gü
AKP'den iyidir yine, Kılıçdaroğlu'na bu kadar sert çıkmayın
Başlıyor Bu ülkede seçimler 76 senedir tek başınıza iktidara bile gelmişsiniz Yok hala bir umut peşindesiniz anlamıyorum ben Sizin kafanızı Neyi biçiyorsunuz bu Kafa yapısı için hiç bilmiyorum oğlum sokaktaki insanda karşılığınız var mı lan hiç bakıyor musun gelip geçerken sokağa
Merhaba! Seçimlerin sonuçları, seçmenlerin farklı beklentileri ve değerlendirmeleriyle şekilleniyor, değil mi? Her seçimin kendine özgü dinamikleri ve atmosferi oluyor. Vatandaşların siyasete ilgisi ve tercihlerinin değişimi, her zaman dikkatle takip ettiğim önemli konulardan biri. Bu tür değerlendirmeler, demokrasi için çok değerli. 🗳️🤔
Cevap
7Cevap
Yav yok kardeşim adam bugune kadar hiç seçim kazanmamış. Hatta parti binasında resimlerini almış atmışlar yirtmislar istenmeyen adam konumunda şu an ne demeye geri geliyor. Chpnin alacağı oy Kılıçdaroğluyla girerse seçime yüzde 10 anca
Kılıçdaroğlu nun yüde bir bile şansı yok ve hiç bir adat reisten iyi olamaz bu seçim reis için en kolay kazanacagı seçim olacak
Öyle bir diyasi fiğür seçim zamanı olmayacsk büyük ihtimalle hırsız başıyla aynı koğuşta olscsklsr o yüzden senin oyun yok hükmünde
Lan hadi. işine CHP trolü seni köpeklerin hükmü Kürt ayağa kalkana kadardır ve o kurt hep ayakta zaten
Geçen sefer verdim bu sefer oy pusulası gelse Erdoğan a basarım CHP akıllansın
Kılıçdaroğlu denilince bile tansiyonum düşüyo
BOP kapsamında bu partilerin hepsi bizi uyutmakla görevli.
Verirsem o. Eyim artık doyumsuz
Evet kazanacak kemal Kılıçdaroğlu
Hayır yok kazanamaz istediği kadar uğraşsın.
Bı b0k olmaz ondan
Kazannacagını bilsem oy vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?