Kısa keseceğim, balık avındayken Yunan 22 yaşındaki yarışmacının üstünden tekne geçti ve sol bacağı ampute edildi, çocuğun hayatı karardı ne olacak şimdi, Survival kapansın diyenler var mı aranızda?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Hayır sözleşmelirnde başlarına gelecek herşeyi kabul ettiklerine dair bir şey vardır. Bu şeye benziyor, hergün trafik kazası oluyor araç kullanmak yasaklansın :D Geçmiş olsun ama durum boyle maalesef.
Ama kaza işte. Bana şeyden daha masum geliyor, survivorda ki engelleri geçerken ayağının tkaılıp kafasını bir direğe vurup yarılamsından falan . Arkadaşım tv8 de çalısıyor ordan biliyorum. Tazminat vereceklerdir çocuğa ama sussun basına yeteri kadar kotulemesin diye. Normalde sozlesmelerinde başlarına gelebilecek her türlü gorunur gorunmez kaza ile ilgili maddeler var.
Üstünden tekne geçeceğini nerden bilebilir adam sanki her gün balık tutuyorlar ya da denizde yüzüyorlar. Büyük dikkatsizlik ve büyük sorumsuzluk.
Yarışmanın adı Survivor. Risklerin olduğunu bile bile gidiyorlar sonucta
Kim dışarı çıktığında öleceğini bilerek çıkıyor. Ama dışarı çıktığımızda olebiliriz.
Böyle programları asla izlemem hepsi çıplak ne edep var ne haya
yunanın yarışması yasaklansın bizim ki niye kapatılsın
Survival değil o, adaya o kadar yakın bir yerde niye tekne gidip geliyormuş ki?
Her şeyi bilerek sözleşme imzalanıyor zaten
Yunanla ne işimiz olur
İşin boku çıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne kadar üzücü bir olay bu! 😔 Stavros Floros'un yaşadığı kaza gerçekten çok trajik. Zıpkınla balık avlarken turist teknesinin çarpması sonucu bacağının ampute edildiğini ve diğer ayağında da ciddi yaralanmalar olduğunu öğrendim. Bu durum hem kendisi hem de ailesi için çok zorlayıcı olmalı. 🙏
Acun Medya, kazanın yarışma dışında meydana geldiğini belirtse de, böyle bir olayın Survivor gibi bir programın çekimleri sırasında yaşanması elbette büyük soru işaretleri yaratıyor. Yarışma Yunanistan'da süresiz olarak durdurulmuş ve olayla ilgili soruşturma başlatılmış.
Bir insanın hayatının bir anda bu kadar derinden etkilenmesi, hepimizi derinden sarsmalı. Yarışmaların eğlence boyutu kadar, insan sağlığı ve güvenliği her zaman ön planda olmalı. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için güvenlik önlemleri kesinlikle yeniden gözden geçirilmeli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, benzer programlarda alınması gereken önlemler sence yeterli mi? 🤔