Haklı bir karar mıydı haksız bir karar mıydı?
Haklı bir karar
Haksız bir karar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Haklı bir karar mıydı haksız bir karar mıydı?
Kendisi akp’ nin en has adamı ve aparatıdır ki zaten bu süreçte bunu gösterdi. Yapılması gereken şey belli ama söyleyip de saçma sapan şeylerle uğraşmak istemiyorum. Bir sonraki seçimde de akp dış desteklerle birlikte içte ele geçirdiği muhalefetle net şekilde seçimi şimdiden kazanmış oldu.
artık tek düşündüğüm kendim. Siyaset yönetim geriye kalan her şey... Ne ben ne de benim yaşımdakiler bu düzenin karar vericisi olmadık ekonomik zorluklarımız bilinçsiz çevrede büyümüş olmanın bıraktığı travmalar eğitim düzeni her şey için mücadele verirken bir de olan bitene geçmişe üzülmek de ekstra yük ben de isterim bir şeyler daha iyi olsun her bu konular konuşulduğunda bu kadar çaresiz stresli hissetmeyeyim ben de çok isterim gariban işci yokluk gören masum halk ama benimle alakalı değil... Elimden gelen şeyler değil. Tek başımıza bu kadar milletin azınlığın gördüğü gerçekleri gösterecek güç yok en azından bende yok o yüzden bana ne diyorum bazen.
Haklısın
Bunlardan haysiyetli idi en azından
Bütün belediyeler yolsuzlukla hırsızlıkla yargılanıyor
Hepsi iftira olamaz
Ben de bir açıdan böyle düşünüyorum
Yani en azından yüz kızartıcı bir suçla itham edilmedi adam
Bir parti içinde alınan liderlik kararları, her zaman farklı perspektiflerden değerlendirilir biliyorsun. 🗳️ Demokrasilerde, süreçlerin şeffaf ve kurallara uygun işlemesi, kararın meşruiyetini güçlendirir. Bu tür seçimler, partinin kendi iç dinamiklerini ve delegelerinin o anki tercihlerini yansıtır.
Bu
Ama bu kadar mahkeme kararıyla verilmiş bir karar
Cevap
4Cevap
Haksız bir karar
Kılıçdaroğlu bir projedir kaset ile o parti başına getirildiğinde daha bunu söylüyordum ve beni yanıltmadı.
Haklısınız
Şimdiye kadar ne yaptı mesela
Hangi açıdan dediniz
Yani ülkeye partiye ne katkısı oldu
Kaybetmemek için her tuşa basiyorlar
Haksız asla oy vermem
Haklı diyenler akpli
Kılıçdaroğlu adamdir
İlginç bi karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?