Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkesin aklinda kim olursa olsun kesin kazanır düşüncesi vardi sadece bir kişi aday olursa belki kazanır ya kaybederse düşüncesi vardı ve zorlan aday oldu sonunda kazanamadı bu saatten sonra yapicak bir şey yok maalesef burada Kılıçdaroğlu nunda bir suçu yok millet bazı şeyleri görmüyor veya görmek istemiyor...
Gene millet mi suçlu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy seçim kazanılmasa bile bir başarıdır ben burada başarısızlık görmüyorum adamın kaybetmesinin tek nedeni dürüst olması, iftira üzerine kurulu bir kampanya yürütmemesi ve Tuncelili Alevi olması başka bir şey değil. AKP'de oturmuş belirli bir kemik seçmen var bu seçmenin karşısına en az Erdoğan kadar muhafazakar birisini çıkar yine oy vermezler.
Cevap
12Cevap
Evet doğru aday
Değildi Kaybedeceğimizi düşündürüyordu sürekli. Meral momy masadan kalktı olmasın diye yine karardan dönülmedi. Ekrem İmamoğlu sağcılardan bile oy almıştı. Bize öyle bir aday lazımdı. Çok üzgünüm. Z kuşağını ezip geçtiler. Ülkenin gençleri ve Atatürkçüleri olarak biz bu sonucu hak etmedik. Cinsiyetçi değilim ama bize seçme ve seçilme hakkını Atatürk verdi ve sayamayacağım birçok hakkı. Kadınlar bu sahip oldukları hakla hala nasıl oluyorda ülkeyi geriye götürecek siyasi partileri destekliyorlar anlamıyorum. Çok üzgünüm aşırı hem de. Biz umutsuzluk içindeyken birileri şu an göbek atıyor.
Hepimiz oy kullanma olarak eşitiz. Seçme ve seçilme hakkını Atatürk verdi biz Kadınlara. Ama ne bu sol taraf düşmanlığı anlayamıyorum.
Yargılanma korkusundan sanırım öyle yazdım. Akp ye oy veren kadınlar yargılar diye belki. Cinsiyetçi olmadığımı sadece bize bu hakkı verenin Atatürk olduğunu ama onların ısrarla şiddeti, cinsiyetçiliği, kadına nerde durmasını gerektiğini söyleyen ve bir çok şeyi destekleyen partiye bu hakla oy verebilmelerine hayret ediyorum.
Onu bende hiç anlayamıyorum, ya da muhafazakar kapalı kadınlar neysede
Yazık adama ona da üzülüyorum. Ben bile acıyorum çok gariban görünüyor. İnsan ona bakınca bile içi acıma hisleriyle doluyor. Cumhurbaşkanı olmazdı ondan. Onun pek bir hatası yoktu çevresindekilerin gazına geldi. Zaten saf bir yapısı var hemen inanıyor kanıyor çevresindekilere
Yazık
Tartişmamiz gereken en son şey kemalin adayliği, siz bu akp seçmeninin zihniyetini istediğin adayi getirsen değiştiremezsin hocam
Kılıçdaroğlu sevmem ama kötünün iyisiydi diyebilirim. Gönül isterdi mansur yavaş'ın aday olmasını ama olmadı yapacak bir şey yok.
Değildi. Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli ve koltuğunu Ümit Özdağ'a bırakmalı
Süper adaydı 😄harıka.
Sakın bırakma ha CHP yi
638292 kere söyledik Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasın diye 🤦🏽♂️
Bu adam kaybedeceğini bile bile aday oluyor
İstifa etmemesi bu sorunun cevabını kendi kendine veriyor.
Bay Kemalden bir şey olmaz.. inşallah 10 sene daha durur orada işimize geliyor rakip olması 😂😂
Değildi. İmamoğlu ilk turda bile net farkla alırdı
İsimlerle alakası yok. Bu halk tuhaf.
Erdoğan için en doğru aday 👍
Kazanmayı istseler doğru aday çıkarırlardı
Selo çıkacak dediği an kaybetti.
Degildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?