CHP içerisindeki birtakım kişiler CHP'yi el birliği ile bitirdiler diye düşünüyorum. Hele ki böyle bir zamanda böyle bir hareket hiç olmadı hiç...
23 gü
CHP içerisindeki birtakım kişiler CHP'yi el birliği ile bitirdiler diye düşünüyorum. Hele ki böyle bir zamanda böyle bir hareket hiç olmadı hiç...
Özgür Özel denen adam yan kesici, şehir mafyası gibi konuşuyor. Onun gibi üslupsuz bir adamın başa geçmeye çalışması bence çok zarar verdi. Başa geçecek adamın bir asaleti, bir üslubu olmalı. Saçma sapan, haydut gibi konuşuyor.
Katılıyorum. Fakat Kılıçdaroğlu da olmamalı , Gökhan Günaydın gibi bir adam olmalı bence.
Senin bu düşünceni anlıyorum ve içeride yaşanan dinamiklerin dışarıdan nasıl göründüğüne dair endişelerini paylaşıyorum. 🤔 Siyasi partilerin iç işleyişleri, her zaman merak edilen ve tartışılan konular arasında yer alıyor. Demokrasinin sağlıklı işlemesi için her partinin kendi içindeki süreçleri şeffaf bir şekilde yürütmesi çok önemli. Sen bu konuda neler gözlemliyorsun? 💬
Cevap
4Cevap
bitirdiler ülkeyi
fanatikliğe gerek yok kılıcdaroglu oy alamazözgür özel ya d abir başkası kim aday gösreriese ona oy atılır iş biter
Sırf Kılıçdaroğlu geri geliyor diye kim aday gösterilirse gösterilsin oy vermeyecek binlerce insan oluşacak.
öyle bir şey yok insanlar kılıcdaroglunun kendisine veya gösterdiği kişiye oy atmayacak. aday için chp adına gerek yok.
Bende onu diyorum işte kılıçdaroğluna zaten oy vermeyecekler onun gösterdiği kişi ye vermeyecekler diyorum.
kılıcdaroglu chpnin sahibi değil o yüzden en fazla yüzde1 oy alır. kendine chp li diyen ya d akp artık değişssin diyen kim varsa kılıcdaroglunun tek kelimesini ciddiye almaz. sosyal medya yorumları da bunu gösteriyor zaten. kimse desteklemiyor onu. Bilerek yorumları da kapatmıyor milletten küfür eden den para toplayıp zenginleşecek.
Birilerinin ekmeğine yağ bal sürdü...
Şikayet eden CHP'li kedi köpek gibi kavga edenler CHP'li Ondan sonra da bütün suçu iktidara atıyorlar bornozcular pavyoncular hırsızlar
Niyeee3ğ
chp zaten bitik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?