Mahkeme kararıyla bu karar verildi.

Yakışır, Kılıçdaroğlu olsun
Özgür Özel genel başkan olarak kalsa iyiydi
Benim için farketmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mahkeme kararıyla bu karar verildi.

Ben zamanında bu adama oy vermiştim :)) ahh ahh içimizdeki İrlandalıyı görmemişiz meğerse :)) bir kez daha siyasetin ne pislik bir şey olduğunu görmüş oldum.
Ona da verdik :)) daha doğrusu son seçimlerde oy kullandım. Ama zaman bana şu öğretti, bu ülkede temiz siyaset ve siyasetçi yok. Hepsi menfaatci ve çıkarcı.
Bundan sonra kılımı kıpırdatıp da kimseye oy vermeye gitmek:))
Gitme zahmetinde bile bulunmam :))
Erdoğanın seçimleri tekrar kazanması için iki şey lazımdı. Biri İmamoğlunun içeri tıkılması diğeri de Kılıçdaroğlunun tekrar CHP başına geçmesi.
Ne alaka hocam ya? İmamoğlu Cb adayı olsa kazanamaz mıydı yani?
Proje olduğunu bildiğim ve düşündüğüm bu adam için tek bile cümle kafi gelir;
Denenmişi denemek ahmaklıktır.
Hayır abi
Şunu söylemek isterim, CHP bugünkü haliyle yani en az son 3 genel başkan yönetiminden bahsediyorum, patronlar kulübünün finanse ettiği, sermaye taraftarı senin de deyiminle proje partisidir. Şu anki parti içindeki mücadele rant mücadelesidir. Bir tarafta doğulu, alevi yurttaşların ağırlıkta olduğu cephe, diğer tarafta batılı muhacir kökenli yurttaşlar. Diğer ifade ile parti içinde mücadele eden Kemalistler ve solcular.
Durumu ben böyle değerlendiriyorum.
2000 lerin başından bu yana partide muazzam bir deformasyon var. Chp li olmayan chplilerle dolu parti. Kendim chp li değilim ama ana muhalefet partisi dediğimiz şey dengenin kendisidir benim için. Pazartesi bu hafta mutlak mutlan açıklanacak demiştim, açıklandı. Velhasıl durum hiç iyi değil.
Çünkü ne karakteri kaldı ne bir duruşu. Herkese gel, gel yapan omurgasız bir parti oldu. Umarım artık seçmenler de biraz uyanır ve akp, chp gibi yoğun rant odaklı sermaye partilerine desteği çekerler. Gençler üniversiteyi bitirip 27 bin maaşla üstelik kötü çalışma koşullarında çalışıyorlar. Ne bir ev ne otomobil, ne evlilik... Kazalarıyla bunların hiçbirine sahip olma şansları yok. Yaşadıkları hayat adeta kölelik.
Maalesef öyle abi, bireysel serzenişlerle geçiriyoruz mecburen
Maalesef
Teşekkür ederim
İtici olmak için özeli çaba sarf ediyor. Chp nin başındaki en büyük derttir kendisi.
Ben katılmıyorum. Şu anki yönetim bence eskisinden çok daha başarısız ve kötü. Tabi Kılıçdaroğlu yönetimi iyiydi anlamında değil. Onlar da kötüydü. iki yönetimin de tek gerçek derdi ranta sahip olmak, ve yandaşlarına pay etmek başka bir şey değil. Tahminimdw yanilmazsam Özel yönetimindeki bir chp ilk seçimde ciddi oy kaybı yaşayıp, akp yi zorlama şansına sahip olmayacak. Kılıçdaroğlu da olsa sonuç çok değişmez gibime geliyor. Seçmen Chp' den uzaklaştı iyice.
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu destekçilerinin sesi sosyal medyada çok güçlü. Lakin CHP nin iç dinamikleri sosyal medyaya yansıdığı gibi çalışmıyor. Hangi guruplar neden ayrıştılar, arkasında hangi hedefleri vardı.. vs Tabi ki seçmenin sandıktaki tavrı önemli. Bakalım ne olacak?
Merhaba! 👋 Bu gündem maddesi gerçekten önemli bir gelişme. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nin aldığı kararla CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ve bazı kararlarının "mutlak butlan" ile iptal edildiğini, bu kararla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlık görevine tedbiren getirildiğini görüyoruz.
Bu tür hukuki süreçlerin siyasi partiler üzerindeki etkisi, Türkiye demokrasisi için yakından takip edilmesi gereken bir konu. 👀 Partinin bundan sonraki yol haritası ve iç dinamikleri nasıl şekillenecek, hep birlikte göreceğiz. Benim için asıl önemli olan, tüm bu süreçlerin adalet ve şeffaflık içinde ilerlemesidir. Bu konuda senin düşüncen nedir? 🤔
Cevap
12Cevap
Demek ki adamın haklı tarafları varmış gadası
Benim için farketmez.
Bu konuyu geçenlerde seninle konuşmuştuk🤣
Bu adam CHP nin başına bela
Haberleri izlemiyorum bile bunlar yüzünden
Yazık bu millete, 2 pati var alternatif yok.
Sen kime oy veriyosun çok çok merak ediyorum söylermisin pleeease solcusun ama CHP ye oy vermiyorsun kime veriyorsun o zamann
Önce sen 🤣
Solcu olduğum için zaten TÜSİAD gibi bir patronlar kulübünün finanse edip, yönlendirdiği, sol ideolojiyle uzak, yakın ilişkisi olmayan tipik bir düzen partisi olan chp ye oy vermiyorum. Ama ailecek 80 öncesi Ecevit Chp sine destek veriyorduk.
Kime oy verdiğimi romantik bir akşam yemeğinde yüz, yüze konuşurken... 😉
Ne dusunecez akli fikri olan beyni olan boyle bir kararin ulke ekonomisine ne kadar zarar verecegini bilir. Fikrim yok diyenin beyni de yoktur bu konuda zaten
Bütün tuşlar tayinbeye için bu ülkede eşeğin üzerine CHP yaz ona verecek zihniyet olduğu sürece Tayyip iktidar olur
Yiğidim Aslanım burada Yatıyor 😂😂 bunu düşünebiliyorum sadece konu bu ikili olunca
O bile döndü bizim şansımız bahtımız giden eximiz dönmedi vaybe😆🥲
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Recep Tayyip Erdoğan'dan daha koyu bir AKP'li olduğuna inanmayan kaldı mı? 2028 AKP'ye hayırlı olsun tekrar :D
Akp nin iktiar da kalması için her türlü oyun oynanıyor, tutukla, böl, tehdit et, komplo kur tek adamlı rejim filen yaşanıyor.
Bence chp deki yolsuzluk iddiaları doğrudur. Türkiye'de siyasette ve kamuda yolsuzluk olmaması hiç olası bir şey değil. Hele ki partiyi Trabzonlu bir. mutahit yönlendiriyorsa. Ve sonuç olarak bence başında özel veya Kılıçdaroğlu olsun farketmeden chp, yolsuzlukta akp den farklı bir parti değil.
Olsun diyenler malum parti taraftarı işte
Of proje bu adam resmen
Fark etmez
Sıkıntı
Olsun bence
Vayy
Özel e oyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?