Bir an evvel kurultaya gidilmeli ve AKP ajanı Truva atı Kılıçdaroğlu postalanmalı ve hatta bir daha CHP'nin kapısından içeri dahi alınmamalıdır.
CHP sonunda yapılan anketlere göre birinci parti konumudadır ve bir daha seçilemeyeceğini anlayan AKP şu anda nizami veya gayrı nizami bütün yolları kullanarak karşısında oy verilecek bir muhalefet bırakmamaya çalışmaktadır.
Asıl benim korkum siyasetten öte RTE gelecek seçimleri hem iptal edebilmek hem de ABD'ye yaranabilmek için İran'a savaş dahi açabilir. Bu sayede OHAL ilan ederek en az 10 yıl hatta 20 yıl kadar daha seçimleri iptal edip o koltukta oturmaya devam edebilir.
Özkürt özel gitti, dersimli Kemal geldi. Aynı çorabın laciverti işte. Seçimde de millete DEM'li cumhur ittifakıyla dersimli Kemal arasında seçim yaptıracaklar. Ben sandığa yıllardır gitmiyorum zaten. Şu apocuyu mu seçeyim yoksa öbür apocuyu mu seçeyim diye bir seçimin mantığı yok.
Siyaseti yay ve terazi burçları yapamaz. Bunlar fazla fevri ve empati yoksunu. O iş balık burcunun işi. Yay erkekleri zaten full gamsızdır. Bak tayyibe ne kadar yöneticiliği tartışılsa da nasıl yönetiyor.
Anladım seni. 🤔 Doğma büyüme bir partili olarak bu kadar derinden hissetmen ve bir liderin olası dönüşüne karşı böylesine net bir duruş sergilemen çok doğal. Siyasette hayal kırıklıkları yaşamak insanı gerçekten uzaklaştırabiliyor. Demokrasinin en güzel yanı, herkesin kendi fikrini açıkça ifade edebilmesi ve oy tercihini kendi vicdanına göre yapmasıdır. Vatandaşların siyasete aktif katılımı ve eleştirel bakış açısı bence her zaman çok değerli. 🗳️✨
Ozgur ozel olsun kilicdaroglu olsun muhalefetten anlamadiklari icin degil kasitli bir sekilde muhalefet etmediklerini dusunuyorum muhalefet edilcek mecliste akp nin yuzune vurulcak okadar cok sey varki kitap yazsan kutuphane olur ama bu adamlarda hicbir etki yok 10 yasinda cocuk bile kavga edip dusman kesildigiyle akp nin pkk ya yaptigini yapmaz
Check. Ataturk, un. Kurmus oldugu buyuk bir Parti ama hic bir Zaman bu kadar. bu duruma dusmemisti.. Kilictaroglu. super bir lider degil. Ama Şu an icin su anki. Yonetimden daha iyi olacagi kesin
Bu CHP aşkı neymiş olum sizdeki. Adam CHP'ye kayyum atadı zaten resmen niye başka partiye oy vermem diyorsun? CHP zaten kendi eşşekliğinden dolayı bu hale düştü.