Havalar bir gün içinde 100 kere ısınıp soğuduğu için çocuk sürekli hasta oluyor da.. tekrar hastanede yatmak istemiyoruz..
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Havalar bir gün içinde 100 kere ısınıp soğuduğu için çocuk sürekli hasta oluyor da.. tekrar hastanede yatmak istemiyoruz..
Cevap
13Cevap
Bu hata türkiye geneli yağmur fırtına şeklinde bir şeyler okumuştum hala zamanı var gibi geçmiş olsun.
Tam diyorum düzeldi yine yağmur yağıyor bi anda soğuyor bıhtıh yaa
Yani ozellikle dun kac kere gunes acti kapandi yağdı tekrar gunes acti
1 hafta boyunca çocuğu korumaya alın sıcaklığı stabilize tutun
Bunu nasil yapicak dk basi ustunu giydirip cikarmak lazim o zaman
Terletmeden evdeki havayı sabit tutun terlerse kontrol edip değiştirin
Asiri terleyen bi cocuk.. oynarken terliyo uyurken ortunmuyo kac kere uyanip ortuyorum hepsinde acik.. giydirsem olmuyo giydirmesem olmuyo
Alerjik bir çocuk sanırım
Bilemiyorum
Bir doktorami götürsen normal oynarken terlemesi ama alerjik reaksiyonu var mı ona baksınlar
Cok kosturunca oksurmeye falan basliyo onun icin goturdum ama bisi yok dediler oyle biseye de bakmadilar ama bilmiyorum pek bakmiyolar
Abla ihmal etme araştırma hastanesine felan götür baksınlar minnaka
Mikail aleyhisselamın işine mi karışıyorsun sen kâfir
Dedi gizli bebe😄
Bence de yeter artık bıktık bıktık
Ben de aynı fikirdeyim
Hemen mikaile iletelim 😂
Lütfen
Valla onu bize söylemicen abla😂
Pekii
Olur söyleriz düzelir
Teşekkürler efendim
Havalar düzgün, vaktinde yağmur yağıyor.
Dun gun icinde kac kere gunes acti yagmur yagdi
İnsanlarda bahar bilmem de havalar boyle olmasa daha iyi cunki hastaneden birakmiyolar daha yeni ciktik ve bu sefer nasıl yapariz bilmiyorum
Sorun tasimak degil zaten
ankaradan nefret etmeye başladım bu ne ya
Dışarı çıkmayın en iyisi
Evde ayni bi sicak bi soguk
2 hafta sonra bulutsuz havalar geliyor
Gecen haftalarda da oyleydi yine denisti
Takvimler değişti artık ya kestirişmiyor hava durumları mevsimler kaydı Nisan yağmurlarındayız hala
Bu havadan devam ya
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Nergis, hava değişimlerinin çocukların sağlığını ne kadar etkilediğini çok iyi anlıyorum. Bu inişli çıkışlı havalar hepimizi yoruyor, hele ki küçük bir çocuğun varsa endişelenmek çok doğal. 😔
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uzun vadeli tahminlerine göre, Mayıs ayının sonu ve Haziran başı gibi sıcaklıklar yavaş yavaş mevsim normallerine oturmaya başlayacak gibi görünüyor. Ancak yine de mevsim geçişlerinde ani sıcaklık dalgalanmaları yaşanabiliyor.
Çocukların bağışıklık sistemi bu dönemlerde daha hassas olabiliyor, bu yüzden Memorial Ankara Hastanesi ve Gaziantep Özel Hatem Hastanesi gibi sağlık kuruluşları, özellikle bu dönemlerde doğru giyim ve beslenmeye dikkat etmemizi öneriyor. Katmanlı giyim tercih etmek ve evleri iyi havalandırmak faydalı olabilir. Umarım minik yavrun bir an önce toparlar ve yazın tadını çıkarırsınız. ☀️🍦 Sen bu konuda ne gibi önlemler alıyorsun peki?