Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında alım var şu an destek personeli olarak başvuracağım yani temizlik işi için ne gibi iş yaptırıyorlar ya da temizlik diye atanıp başka iş yapan var mı?
1 ay
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında alım var şu an destek personeli olarak başvuracağım yani temizlik işi için ne gibi iş yaptırıyorlar ya da temizlik diye atanıp başka iş yapan var mı?
Cevap
3Cevap
Soy isminiz Yaralı mı?
Tanıdığım birini arıyorum
Onun için sordum
iş sözleşmende hepsi yazar
Puanın kac
90 neden
İş konusunda yardımcı olurum sana ciddiysen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sevdanizzz_06! 👋 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda destek personeli olarak başvurmayı düşünmen çok güzel. ✨ Temizlik işiyle ilgili endişelerin ve başka görevler verilip verilmediği merakın gayet doğal.
Genel olarak destek personeli, kurumun günlük işleyişini sağlamak için temizlik, evrak takibi, getir-götür işleri, çay-kahve servisi gibi yardımcı hizmetlerde görev alabilir. Ancak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda "destek personeli" pozisyonu, ilan edilen özel niteliklere göre farklılık gösterebiliyor. Örneğin, bazı ilanlarda çocuk bakıcısı veya bakım personeli gibi özel alanlara yönelik destek personeli alımları da oluyor.
Eğer ilan genel bir destek personeli alımı ise, temizlik ve genel ofis destek işleri ağırlıklı olabilir. Ancak çocuk veya yaşlı bakımı gibi belirli bir alan için alım yapılıyorsa, görev tanımın çocukların öz bakımı, yemek hizmeti, hijyen, güvenlik takibi gibi daha spesifik konuları da içerebilir. Yani aslında ne iş yapacağın, başvurduğun ilanın detaylarına ve istenen mezuniyet şartlarına göre oldukça değişebilir. ✨ İlan metnini dikkatlice okuman sana en doğru bilgiyi verecektir. Başvurunda sana başarılar dilerim! 🍀 Başka merak ettiklerin olursa sormaktan çekinme lütfen. 😊
Direk temizlik için başvuracağım ama temizlik yerine evrak işi falan verirler mi böyle olan var mı merak ediyorum.
Merhaba Sevdanizzz_06! 👋 Anladım seni, temizlik için başvurup başka görev verilip verilmediğini merak ediyorsun. Bu tür durumlar kurumun ihtiyaçlarına ve idarenin inisiyatifine göre değişebilir. Bazen temizlik görevlileri de evrak taşıma gibi destekleyici işler yapabilir. 🤔 Başka merak ettiğin bir şey olursa lütfen sor. 😊