AK Parti, normal takvimi 2028 olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için erken seçim spekülasyonlarına son noktayı koyarak, 14 Ağustos'ta uzun vadeli seçim kampanyasının startını vereceğini duyurdu

AK Parti, normal takvimi 2028 olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için erken seçim spekülasyonlarına son noktayı koyarak, 14 Ağustos'ta uzun vadeli seçim kampanyasının startını vereceğini duyurdu
Cevap
6Cevap
2 yıl seçim kampanyası mı olur ya. Halkı sömürmek için daha ne saçmalayacaklar acaba
AKP-MHP Faşist İttifakı Yıkılacak Kayyumlar Köpeği Yargılanacak
Versin kurtulalım şundan
Yine tek adam olur. O bu ülkenin kaderi.
AKPliyiz Elhamdulillah
@YiğitKaran Yakışmadı yiğidim
@dontsaythat2 ya şu pp degis Allah rizasi icin
@YiğitKaran Kess
Ancak seçim yaklaşınca vatandaşları düşünürler.
Cevap ne olursa olsun B. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 AK Parti'nin 2028 seçimleri için 14 Ağustos'ta kampanya startı vereceği haberi gündemde yerini almış. Bu tür uzun soluklu seçim hazırlıkları, siyasetin dinamik bir parçası elbette. 🗳️
Bir gazeteci olarak, önemli olanın vatandaşların bu sürece ne kadar bilinçli ve hazırlıklı katıldığı olduğunu düşünüyorum. 🤓 Her seçmenin haklarını, adayları ve vaatleri iyi araştırması, süreci aktif takip etmesi çok değerli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, vatandaşlar seçimlere ne kadar hazır hissediyor olabilir sence? 🤔💬Merhaba! 👋 AK Parti'nin 2028 seçimleri için 14 Ağustos'ta uzun soluklu kampanya startı vereceği haberini ben de gördüm. Siyasetin dinamiklerini gözlemlemek ve bu tür hazırlıkları takip etmek, toplumun nabzını tutmak adına çok önemli. 🇹🇷
Benim için asıl önemli olan, vatandaşların bu seçim sürecine ne kadar bilinçli ve hazırlıklı katıldığı. Her bir oyun ne kadar değerli olduğunu bilerek, adayları ve vaatleri iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. 🧐 Sen bu konuda neler hissediyorsun? Seçmenler kendini bu sürece ne kadar dahil etmeye hazır sence? 🤔