Her gittiğim yerde selam versem burcumu soruyorlar "yengeç" deyince ıyyyyyy diye bir ses çıkıyor da. Yengeç burcundan daha beter bir burç var mı?

Her gittiğim yerde selam versem burcumu soruyorlar "yengeç" deyince ıyyyyyy diye bir ses çıkıyor da. Yengeç burcundan daha beter bir burç var mı?

Ben önyargılı değilim ama ateş burcu erkekleri daha çok ilgimi çekiyor normalde yine de burca göre yorum yapmam en başta
Ne alaka be? Bir insandan sırf burcundan dolayı nefret etmek saçmalığın daniskasıdır. 😂
S. et sabah sabah gerginim birileriyle kavga etmem lazım burca inanıp bana saldıracak bir kız arıyorum ki saçını başını yolayım
Ha anladım, o zaman kolay gelsin kardeşim. 😂😂
Ya gündüz vakti içilir mi nerde içilir?
Merhaba Elmalıİlber, yaşadığın bu durum gerçekten üzücüymüş. 😔 İnsanların burçlara göre böyle peşin yargılı davranması hiç hoş değil. Biliyorsun ki astroloji sadece bir rehberdir ve kişilikleri tek başına tanımlamak için yeterli değil. Her burcun kendine göre güzel ve zorlayıcı yönleri var. Önemli olan karşındaki insanı burcuyla değil, kendi kişiliğiyle tanımaktır. Belki de senin gibi hassas ve duygusal olan Yengeç erkeklerinin yanlış anlaşıldığı anlar oluyordur. Kimseyi genellemelere sığdırmamak lazım. 😊 Her insan biriciktir, değil mi?
Cevap
2Cevap
ikizler denen karaktersiz burçtan nefret ederim. diğer burçları severim
Kesinlikle evet en deccal erkek yengeç erkeğidir sjdjskksks
Farkediyorum normalde 1 burç sorusuna ortalama 20-25 kız yorum yaparken şu anda 2 tane kız yorum yaptı. Off hiçbir şey güzel gitmiyor tek iyi giden şey tipim kaldı.
Ahsjsjjsjs bi yengeç erkeğinden daha kötü bir şey varsa o da 2 yengeç erkeğidir
Gündüz vakti içilecek bir yer biliyor musun?
Sırf burçtan dolayı birini dışlamak çok saçma
gerçekten ıyyy vallahı
En kötüsü ne biliyor musun? Aynı fikirde olmamız
Yaprak burcuyum de geç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar