Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler her zaman ezilmeye mahkumdur. işyerinde patron ezer, evde eşi dırdır eder, annesi karısını eleştirir. eşi hazır kıta bekler kaynanaya saydırmak için. erkek bu teraziyi dengede tutmak zorundadır.çocukların isteği hiç bitmez. evinin ihtiyacın kendi ihtiyacından önde tutar ve herzaman kendini ikinci plana atar. Erkektir ağlayamaz zayıf görünür, kahkaha atarak gülemez ayıplanır. acısını içinde taşımak zorundadır. derdini kimse anlamaz. ateş çemberinde yaşarız biz. ondandırki erkekler uzun yaşamaz. kafasına hiç bir şey takmıyormuş gibi yapsada, içlerinde patlamaya ramak kalmış yanardağ vardır. stres artık içini kaplamış, derdini bir dal sigaraya ve bir bardak çay'a anlatmaya çalışır. Yani biz erkekler dünyada yanlız kalmış varlıklarız.
24 Yorumla- +1 yıl
Sizleri çok iyi anlıyorum 😞 maalesef evlenir dediğiniz gibi eşi kaynanası böyle yapar. İş hayatında susmak zorunda kalır çocukların isteği bitmiyor maalesef katılıyorum hepsine
- +1 yıl
Ama her kadın dırdır yapmıyor orası pek olmadı
- +1 yıl
Sevindim 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek adam deyimi vardır bilir misiniz? Bu ifade erkeklerin sırtındaki yükün açık ifadesidir. Çok üzülürüm ben erkek adamlara. Sahiplendikleri tamlamanın içinde insanlıkla ilgili pek az şey vardır. Bırakın bir kadının yapabildiklerini yapmayı sadece insan olmakla elde edilen tüm haklardan yoksundurlar. Anneler oğullarına superman hikayesi gibi anlatırlar erkek adamın hikayesini. Dimdik ayakta durmaları, yıkılınca bile ağlamamaları gerekir onların.
Türkiye’de toplum kültüründe buna ilişkin “kuyruğu dik tutmak, yiğitliğe toz kondurmamak” gibi deyimler; “erkek adam ekmeğini taştan çıkarır” gibi atasözleri de mevcuttur. Bu gibi kalıplaşmış yargıların varlığı, erkeğin kendisini olduğu gibi ifade edebilmesine engel olmaktadır. Dolayısıyla, erkeğin sahip olduğu güç değil, aslında bir güç yanılsamasıdır.126 Yorumla- +1 yıl
Hepsine katılıyorum erkek ağlayamaz demek denir ya? Erkekler habire ayakta kalmalı çalışmalı yorulmalı gibi saçma algılar var. Mesela kendinize biraz bakım yapsanız hemen oğlan damgası yapıştırırlar yani bakımsızlığı erkeklik olarak gösterirler birde bakımsız diyip alay ederler yazık insanların böyle düşünmesi iğrenç geliyor
- +1 yıl
Yiğitliğe toz kondurmamak ne bizler yaşayan canlıları sürekli soğuk olgun olacak değiliz yani
Cevap sahibi+1 yılBakımlı olursan gay, bakımsız olursam kanka olursun. Renkli giyin gay, koyu giyin mutsuz içine kapanık, kolay işlerde çalışırsan erkek adamsın daha fazla kazan taşı sık suyunu çıkart derler. Erkek adamsın ya evine bakacaksın, erkek adamsın ya hep dik duracaksın ağlarsın ya acizlikten ağlarsın. Biri çıkar ne der biliyor musun? "Ne lan öyle karı gibi ağlıyon" sonra susarsın. İşte o zamandan beri ya hiç ağlamazsın ya da geceleri bir damla gözyaşı ile içine içine ağlarsın. Bizzat yaşadım bunları o yüzden çok rahat ifade edebiliyorum.
- +1 yıl
Bir erkek evine bakmalı ama tek erkek yapmamalı kadında destek çıkıp ikisi yuvayı ayakta tutmalı ve dediğiniz gibi karı gibi ağlama tabiri çok yanlış sizlerde canlısınız ağlayabilirsiniz şahsen bir erkek yanımda ağlasa sarılırdım
- +1 yıl
Katılıyorum dediklerinize
Cevap sahibi+1 yılTabiki bakacaktır zaten. Yuva varsa buranın içine bakacak bir erkek bir kadın muhakkak olur. Yeri gelir kadın çekip çevirir, yeri gelir erkek maddi manevi destek olur. Eminim sarılırsınız da, bir erkek ağlayabilir mi? O biraz şüpheli işte
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bana katıldığın için. Profilindeki yavru da pek ufak, çok tatlı umarım hep iyi günleri olur. Resim size aitse tabi 🙏🏽🌼
- +1 yıl
Ağlayabilir çünkü ben böyle şeyleri yadırgamam 😊
- +1 yıl
Rica ederim olması gereken bunlar diye düşünmekteyim 🌸 evet bebek benim 7 aylıkken doğdu prematüre olarak doğdu sağlığı iyi şu an iştahıda iyi 🙂🙂 teşekkür ederiz tekrardan kendinize iyi bakın 🌹
Cevap sahibi+1 yılHerkes sizin kadar iyi ve naif olsaydı zaten dünyamız böyle mi olurdu hanımefendi 🌼😊
Cevap sahibi+1 yılMaşallah ya pek küçük doğmuş kıyamam. Çok iyi, iyi olmasına sevindim. Annesinin yanında olmasına daha da sevindim, melek gibi bir annesi var ne hoş. Rica ederim olur mu öyle şey siz de kendinize iyi bakın, aileniz ve küçük meleğiniz ile 🌸🌹🌹🌹
- +1 yıl
Öyle demeyin ben gibi olan insanlarda var 🤗 iyilik kazanacak teşekkür ederimm. Evet biraz küçük doğdu ama bu küçücük çocuk günde yarım bardak cis yapiyor hahah 😂 bez yetiştiremiyoruz 🤣🤣🤣 iştahı benden iyi sayılır 😁 sizde kendinize iyi bakın çok teşekkür ederim bu güzel iltifatlar için
Cevap sahibi+1 yılNadir olunca daha değerli malum 😊 Maşallah yarım bardak, peki ölçtün mü? 😄😄 Bezlerde pahalı ya artık valla zor 😂😂😂 İştahı senden iyi olmasın ya, sen ye ki ona bak. Rica ederim gerçekler bunlardı
- +1 yıl
Evet haklısınız ama varız bizler merak etmeyin🌸 evet allahtan babası Kuveytte çalışıyor etkilenmiyoruz 😊 ölçmedim ama saat başı değiştiriyoruz emzirdiğimden sanırım 1.5 saatte bir emiyor 😆 bazen iki. Annelik iç güdüsü yarım saatte bir su veriyorum boğazı kuruyor diye küçücük ama hareketli biraz ahahaha canım kızım. Aynı ben
- +1 yıl
Teşekkür ederim size tekrardan çiçek gibi güzel bir gün diliyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahah bak olsan bile evlisin, sizi bulan bırakmaz değerlisiniz çünkü.. Maşallah ama daha çok küçük ya normal sanırım. Hareketli bebek iyi olur ya olsun ahahah çok tatlı
Cevap sahibi+1 yılBen de size sizin ve kızınız kadar çiçek ve tatlılık bir gün diliyorum. Tekrar görüşmek üzere
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim her insan olan değerlidir benim için sizde öylesiniz 😊 evet küçük ama o hiç büyümesin istiyorum o kadar değerli ki çoook güzel bir his hiç yanımdan ayrılmasın istiyorum hep gözümün önünde olsun daha 1 haftalık zatennn ama alışamadım tam olarakk uyanınca koşarak gidiyorum televizyona bile bakamıyorum bazen gözlerimi alamıyorum hareketli ama çok ağlak değil 😊😇 evet hareketli olması iyi o yedikleri yüzünden tombik olacak yoksa 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederizzzz 🌸💕
Cevap sahibi+1 yılSabah sabah bir melek gördüm ne tatlısın ya. Aaa bir hafta mı oldu daha ya çok yeni. Çok tatlısınız... Alışırsınız zamanla ona da varlığına da maşallah ya. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olur, hele bir de onun ne istediğini siz anında anlayacak zamana gelinceee oh misss 😂😂🥰🥰 Ahahahah tombik olmaz ya zaten hareketler başlayınca tombiklik de gider 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederiimm 💞🤗🤗🌸
- +1 yıl
O sizin iyiliiğinizzz 🌸🌸 iyi günler tekrardannn
Cevap sahibi+1 yılİyi günlerrr 🌸
- +1 yıl
🤗
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim n💞
- +1 yıl
Rica ederimmmmmm
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaslına bakarsan bu güç dengesi ile alaklı şiddet her zaman itici bir eylem lakin erkeğin kadını dövebilmesi olasılık olarak daha mümkün fakat iğreti bir durum savunmuyorum sadece mantıklı açıklaması bence bu
111 Yorumla- +1 yıl
İnsana şiddete karşıyım tamamiyle
- +1 yıl
bende öyle ama erkeğin yapmasına alışılmışken kadının yapması komik gelmiştir hepsi bu kaza videolarına gülmemiz gibi oysa ki onlar için acı verici maddi zarar ama biz gülüyoruz
- +1 yıl
Ben gülmüyorum ya 😐 kadının erkeği dövmesi şiddettir şiddet asla komik olamaz
- +1 yıl
yeni çocuğunun olması etken bence ve sanırım erkek :D
- +1 yıl
Hayır kız 😊
- +1 yıl
Açıklamada öyle yazdım ama yaşım genç ileride bir tane daha olursa o erkek olabilir diye yazdim ayrica iki kızım olsa bile bu düşünceyi savunurum
- +1 yıl
tamam o zaman çiş mevzuuna dönsün istemem :D
- +1 yıl
Ney alaka 😂😂
- +1 yıl
az öncede iddalaşmıştık ya büyü olayı :D ordan takip ettim sizi
- +1 yıl
Haaa hatırladım evet 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
beni unutmuşuydun
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Harbi ya keşke böyle olmasa
148 Yorumla- +1 yıl
Keşke.. bir kadın erkeği öldürüyor herkes kim bilir ney yaptı diyor
- +1 yıl
Tamam kadına şiddette var ama kesinlikle erkeğede var özellikle bazı bu kendini bir şey zanneden kızlar erkekleri oyuncağı yapıyor duyguları ile oynuyor zaten sırf bedensel olarak bizlerden daha güçlüsünüz diye toplumun baskıları bambaşka aşk hayatınızda da böyle saçma şeyler oluyor keske kadına veya erkeğe şiddet değilde insana şiddet diye ayırmadan savunsak
- +1 yıl
Maalesef kadına da erkeğe de değer yok bu ülkede. Ataerki evet yıkıldı ama erkeklere karşı çok fazla zorluk bindi yolda erkekler önüne bakarak yürüyor tacizci gibi gözükmemeye çalışıyor ama keşke eşit olduğumuzu birbirimizi ezmeden yapsaydık
- +1 yıl
Ve şu an erkeklerin feminizme laf etmesinin sebebi feministlerin çok fazla kadınları arşa çıkartması oldu evet tabiki savunacaklar ama erkekler görmezden geldik buna rağmen bir şey demiyorlar çok tatlılar
- +1 yıl
Ha erkek haklarını savunuyorsam iyi erkekler adina o çürük yumurta olan kadınları asagilayan comarları erkekten saymiyorum
- +1 yıl
Erkeğin fiziksel gücü varsa bu sürekli dik duracak ağlamayacağım anlamına gelmez
- +1 yıl
Ağlamayacağı*
- +1 yıl
Feminaziler cidden sıkıntılı djdjdjfkslld
- +1 yıl
Düşünce yapıları bile yok ki insanı hemcinsleri yüzünden bir tutmak saçma
- +1 yıl
Maalesef kendi kendilerinin sonunu getiriyor insanlar
- +1 yıl
Ayni şekilde kadin düsmanlari da problemli kadınların bir ise yaramadigini düşünüyorlar veya kadınları istemiyorlar baziları valla girişimci kadınlar çook var hastaneler kadın doktor kaynıyor otellerde çalışan kadın çok her alanda varlar zaten olmasi gereken bu
- +1 yıl
Saçma gelecek ama bence kadından şöför polis asker gibi şeyler olabilir diye düsünüyorum
- +1 yıl
Deme onlar yüzünden bizimde sonumuz gelir skdkfllflcv
- +1 yıl
Ülkemizin en büyük problemi cehalet hep diyorum bunu ama bu z kuşağı gerçekler söylediği için sevmiyorlar
- +1 yıl
Evettt keske böyle beraber iyi şekilde anlaşarak yasayabilsek nedir bu yüzyıllardır kadın erkek savaşı
- +1 yıl
Evet ya 🥲 dünyanın sonu geldi gibi
- +1 yıl
Maalesef bunun temel taşı x ve y kuşağının okula gitmemiş olması bu yüzden cehalet problemleri yaşıyoruz okula gitmiş olsalardı en azından şu an bunları atlatmıştık Avrupa’dan 30 yıl gerideyiz
- +1 yıl
CIA ye göre gelişmiş ülkeyiz ama bence onlara göre dış yapısı olarak gelişik gözükmekteyiz maalesef gelişik bir ülke olmak için bunlar yetmez
- +1 yıl
Maalesef Afrika’nın para birimi bile değerlendi
- +1 yıl
Adam 2002 de bir başa geçti sömürdü mk Afrika bilw böyle söndürülmemiştir
- +1 yıl
Sömürülmemiştir*
- +1 yıl
Harbi ya üstlerinde palmiyeden yapılmış etekler var jdkspdpfoeofofocof
- +1 yıl
Ülke zaten 2007 ye kadar iyi yönetti iktidara gelince skti
- +1 yıl
Abi yakında evlerimizi arabalarımızı satıcaz bi gitse keske
- +1 yıl
Skskwplfkslfksmf sne ne diyorsun evlerinin zemini toprak döflflflflldlf
- +1 yıl
Bulgaristanlılara ne demeli? Hep ülkemize gelip ne varsa süpürüyorlar sene 2010 Bulgaristanlı komşum vardı egoist bir kız o zamanlar orası tr ye göre ucuzdu tl ile neler alırdı şimdiki hale bak dkdkdkkfkflf
- +1 yıl
Ben bi intihar edip geliyorum 😑🥲
- +1 yıl
Zaten bu yüzden Bulgaristanlı komsularımiz buraya calismak icin gelmisti…
- +1 yıl
Akpyi yedim
- +1 yıl
Afied hdjsjsjsjj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet çoğu insanın gözardı ettiği bir şey bu... erkek hakları... anlayamıyorum eşitlik deyip erkekleri bu kadar hor görmeleri çok saçma. Kesinlikle haklısın. Toplum baskısıysa her iki cinsiyete de ağır.
132 Yorumla- +1 yıl
Maalesef iki cinsiyete de farklı baskılar var iğrenç bir durum gerçekten
- +1 yıl
Cinsiyetlerin hakları saçmalığı nereden çıktı arkadaş? İnsan hakları olur o kadar. Kadınlar kadın hakları diye yırtındığı için bu sacmalıklar var zaten. Halbuki kanunlar önünde yıllardır eşitler, hatta erkeğe daha fazla yük biniyor.
- +1 yıl
Evett bende onu diyecektim insan hakları denmeli bence de. Tek kadına haksızlık yok
- +1 yıl
Lafı çarpıtmayın siz böyle olmasını istersiniz ama ne yazık ki bu vardır siz erkeğin ağlamasını insan hakkı sayarsınız ama baskılandığı için kısıtlanmış erkek hakkı olur kadın çalışmak ister baskılandığı için kısıtlanmış kadın hakkı olur. Burada aynı görüşü savunurken karşıt olmaya çalışmayın. Her iki cinsiyete de ağır yükler binmiş durumda bunları yarıştırmak yerine özgürleştirmeye çalışmak daha faydalı olacaktır.
- +1 yıl
Arkadaş sulugöz erkek olamaz zaten. Testesteron hormonu bunu engeller. Testesteron erkeğin temel taşıdır.
- +1 yıl
Üzüldüğü bir şey olamaz mı bir erkeğin?
- +1 yıl
Sulugöz farklı ağlamak farklı. Önce siz bence ikisinin anlamını öğrenin 🙂
- +1 yıl
Üzüldüğü şey tabiki olabilir, duyguları herkesin var. Duygusallık, aptallıktır. Sürekli ağlayan, her olumsuzlukta zırlayan bir erkeğe ikiniz de sümüğünüzü bile atmazdınız. Hepimizin kodları belli. Evrim böyle gerçekleşti. Mağarada oturup ava çıkmayan erkekler yok oldu. Oturup ağlayarak yemek bekleyen erkeklerle hiç biriniz evlenmezdiniz heralde.
- +1 yıl
Ve sulugöz bir erkekte olabilir duygular söz konusu bu kişinin karakteridir.
- +1 yıl
Yalnız sulugöz kadınlarada hoş bakılmaz. Yani bakılmazdan kastım bir şey yapmayan kadına da laf söylenir. Mağarada ava çıkmak ne alaka şimdi? Mö de mi yaşıyoruz? 2022 yılındayız
- +1 yıl
Ayrıca sulugöz kadında erkekte fazla duygusaldır. İkisine de toplumda baskı olur. Ayrıca sürekli ağlıyorsa bir derdi vardır yardımcı olurum.
- +1 yıl
Benim adıma nasıl bu kadar emin konuşabiliyordum ve nedir bu saldırı biçiminde konuşman? Ben erkeklerin hakkını savunuyorum şu an neden bu kadar agresifsin
- +1 yıl
Konuşabiliyorsun*
- +1 yıl
Hanımefendi ikide bi laf atmaya çalışmayın ikisi arasındaki farkı bilecek yaştayım ve ayrıca duygusallığın aptallık olduğunu savunuyor olmanız çok mantıksız. İnsanlar güçsüz olmaz duygusal olunca. Sürekli ağlayan erkek sürekli ağlayan kadın ikisi arasındaki farkı hala sürdürmeye gerek yok. Bu sadece erkek için geçerli değil. Sürekli ağlayan bir kadın da ayakları üzerinde duran bir kadının yanında arka plana atılır.
- +1 yıl
2022 de de olsan 2678 de de olsan değişmez bu. Kadın gücü erkek güzelliği ister. Zihinsel, fiziksel güçsüz bir erkek sizin için kız arkadaş olur yalnızca. Yüzyıllardır kodlanmış güdüleri yıkamazsınız. Biyolojiye kafa tutulmaz. Yıllar güdüleri değiştirmez sadece kavramları değiştirir.
- +1 yıl
Ben size demedim diğer kişiye diyorum
- +1 yıl
Dediğiniz zamanda ilk insanlık dönemiydi yalnız. şu an neyin ney olduğunu biliyoruz bu tabular yıkılabilir
- +1 yıl
"erkek aglamaz" diye kural varmış da aglayan erkek dışlanıyormuş falan. Ya arkadaş bunların hepsi kişinin kendi gücsüzlüğüyle ilgili. Dünyada kötüler elbet olacak. Birilerini rencide edenler illa ki olacak. Siz toplumu, kalabalıkları yontmaya çalışacağınıza bunlardan etkilenmeyecek kadar zihinsel gücü toplayın kendinizde.
- +1 yıl
Ben değişeceğine inanıyorum hepimiz olamasakts kötülerde olsa çoğumuz el ele verirsek susturabiliriz?
- +1 yıl
Ama haklısın bunlardan etkilenmemek en doğrusu
- +1 yıl
Sadece baskı daha fazla onu diyorum. Hiç bitmeyecekse en az seviyeye gelebilir.
- +1 yıl
Bence asıl ağlamak güçlülüktür
- +1 yıl
Arkadaş kadınların neden gelişemediği çok ortada. İnsanların tercihleri falan değil mesela. Doğanın kanunu. O yıllarda güç kastı, şimdi ise güç para veya statü. Hiç birinizi burada "çöpçü erkeğe aşık oldum" diye ağlarken acı çekerken görmedim. Tercih meselesiymiş. Niyeyse hep statü, kariyer, tip sahibi erkekleri tercih ediyorsunuz. Ulan gerçeği apaçık bildiğiniz halde inkar ediyorsunuz bir de. Hehe tercih tabu evet.
- +1 yıl
Kadınlar gelişemiyor derken? Ben geçen sene yoksul bir erkekten hoşlanıyordum ya neden böyle genelleme yapıyorsun? Nedir bu saldırgan tavırlar? Statü bu devirde erkek için değil kadın içinde önemli? Ayrıca statüsü iyi olan biri statüsü iyi biri olanı istemeye hakkı vardır haa seviyorsa ayrı aşk engel tanımaz. Biz burada yanlış bir şey demiyoruz bize saldırma
- +1 yıl
Evet büyük cahile denk geldik. 🙂 Benim şirkette çalışan da işsiz de erkek arkadaşım oldu. Genellemenizi bize yansıtmayın. Kadınların gelişemediğini falan varsayıyorsunuz. Üzülesi. Güçlünün varlığını reddetmedik. Bunun bu kadar ön planda olmasına karşıyım. Anlamadan basmakalıp düşünceleri söyleyip geçiyorsunuz. Siz bu cümleleri söylediğinizde kadınlar yine yeni başarılara imza atmıştır. Güçlü erkekler ağlamıştır. Ne ironi
- +1 yıl
Kadın ve erkek eşittir ama senin gibi beyinsizlerle eşit değiliz saçma sapan konuşma
- +1 yıl
Kadınlar gelişemiyor demesi komik. Ben burada erkek cinsiyetçiliği yapmadım saçma sapan kudurmuş kudurmuş gelmiş milyon tane kadın girişimci var. Bunları demesi komik
- +1 yıl
Kesinlikle, hayır burada erkek düşmanlığı yok saçma sapan şeyler yazıyor yaa
Erkekler kadınlardan daha duygusaldır daha derinlerde yasarlar bu yüzden kadın şair bulunmaz şairler erkekdir toplum aile, eş , sevgili vb olanlar duygusal erkegi erkekden saymiyorlar iste sende erkekmisin diye hitaplarda bulunuyor benim çok kiz arkadaslarim var genelde sakin duygusal sorun cikarmamak icin ugrasan eslerde kadın sıkıldım diyor ben herseye onaylanmasini sevmiyorum vb konuşur ama kadınların ne söylediği erkeklerin genelde umrunda degil erkekler artik kadinin davranisina bakiyor çünkü kadinlar iyi biri ariyorum der kötü birine asık olur vb ornekler coktur
06 Yorumla- +1 yıl
Kadın şair var
- +1 yıl
Duygusallıkla alakası yok kadın şairin olmamasının siz bilmiyorsunuz
- +1 yıl
Ve ben erkeğin hor görülmesinden bahsettim sen cinsiyeçtilik yapıyorsun
- +1 yıl
Kadın kötü erkek buluyor diyorsun? O zaman neden kötü erkekler var? Bunu bir sorgula cinsiyetçi köpek engelliyorum seni aşırı cahilsin
- +1 yıl
Ya tabi tabi eşitlikten yanasın kadınlar kötü erkek buluyor diyerek belli ettin
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver ergen kızların feminaziliğini. Kendileri de güclü, zengin bir erkek bulduklarında köleleri olmaktan çekinmezler. Sosyal medyada yaptıkları edebiyatın gerçekle ilgisi yok hiç. Kadın erkek eşit derler ama nafaka beklerler mesela. Kendileri de inanmıyor söylediklerine.
010 Yorumla- +1 yıl
Nafakaya karşıyım. Çocuk varsa ona bütçesi kadar ödemeli
- +1 yıl
Çocuk erkekte kalsa kadından nafaka isteyecekler mi?
- +1 yıl
Anne çalışıyorsa oda vermeli
- +1 yıl
Çocuğu tek başına yapmadılar bu yüzden ikiside eşit bakmalı
- +1 yıl
Ama eğer bebekse anne çalışmadığından mecbur baba bir müddet destek çıkmalı
- +1 yıl
Çünkü nasıl desem belli bir yaşa kadar bebeğin anne kokusuna ihtiyacı var 😊
- +1 yıl
"çalışıyorsa" diyorsun. Erkek icin bu şart asla yok.
- +1 yıl
Kadında ev işleri ile ilgileniyor ama
- +1 yıl
Kendisi istediği icin ilgileniyordur.
- +1 yıl
Ev işlerini yapmak evi idare etmekte pek kolay değil neyse
Genel bı önyargı söz konusu ama böyle düşünen insanların olduğunu görmek gerçekten güzel gelişim belirtisi
15 Yorumla- +1 yıl
İnsana şiddete hayır diyorum ben
- +1 yıl
Yeneceğiz inşallah cinsiyetçiliği
- +1 yıl
Doğru
+1 yıldiğer konularda haklısın ama duygusuzluk konusunda size pek katılmayabilirim çünkü erkekler yaratılış gereği daha soğuk kanlı ve daha umursamaz oluyorlar bir kadına göre ama tabi bu duygusuzlar anlamına gelmez
019 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil. Erkekler ağlayamaz gülemez ağır başlı olmalı diye öğütlüyorlar onu diyorum
- +1 yıl
Biz kadınlar Regl gibi durumlardan dolayı daha duygusalız ama benim dediğim farklı
- +1 yıl
Mesela erkek bir kızı seviyor ve olmayınca ağlıyor doğal olarak.. ama biri gelip erkek adam ağlar mı diyor iğrenç bir cümle
- +1 yıl
evet evet katılıyorum size ama dediğim gibi erkekler yaratılış olarak kadınlara karşı daha duygusuz rahat oluyorlar sanırım şu an bi oğlunuz var inşallah ileriye doğru birde kızınız olursa farkı anlayacaksınız zaten
- +1 yıl
Hayır kızım var 😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
pardon kadınlara karşı demişim kadınlara göre olacak
- +1 yıl
Sizi anladımm evet bizler daha duygusalız , duygularımızı daha derin yaşıyoruz biliyorum 😊
- +1 yıl
Allah analı babalı büyütsün inşallah kendinize çok iyi bakın💙
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım benim ❤️🌸
- +1 yıl
Sizde iyi bakın 💕🌸
- +1 yıl
Doğru 😕😕
- +1 yıl
Bunları size yaşatan herkesin taaaa *****
- +1 yıl
@Ebûgurebâ ya bende bunu anlamıyorum neden içinize atiyorsunuz atmayın paylaşın
- +1 yıl
Anne ve babaları öyle yetiştiriyor canım ondan 🥺
- +1 yıl
Yani erkek her zaman dik durmamalı ağlamalı gibi
- +1 yıl
Dik durmalı ağlamamalı gibi*
- +1 yıl
Ağlamak güçsüzlük değil aksine çok uzun süre güçlü kaldığı için dolmasıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler fiziksel olarak bizden daha güçlü oldukları için onlar bize vurduğu zaman toplum ayıplar çünkü savunmasız ve kendinden güçsüz birine vurmak hoş karşılanmaz ama kadın erkeğe vurduğu zaman insanlar çok ayıplamaz hatta komik ve eğlenceli bile gelir çünkü bir kadın en fazla ne kadar canını acıtabilir diye düşünürler. Ayrıca bir kadın bir erkeği kolay kolay dövemez senin dövmekten kastın ne ki? Yani bıçakla sopayla felan saldırması mı?
016 Yorumla- +1 yıl
Şiddet komik olmamalı
- +1 yıl
Her türlü dövebilir. Gücü yeteni var maalesef
- +1 yıl
Sonuca bakarsak kadın vurmuş mu vurmuş gücü yetmediği için nasıl vurmuş diye düşünmeleri komik olmamalı
Cevap sahibi+1 yılHaklısın şiddet komik olmamalı ama bir kadın 1.80 boyunda 100 kilo ve profesyonel boksör olmadığı sürece ne kadar zayıf da olsa bir erkeği dövemez. Kadının erkeği dövebilmesi pek olası olmadığı için insanlar kadının erkeğe vurmasını ayıplamıyor
- +1 yıl
Maalesef 😟
Cevap sahibi+1 yılSen gördün mü gücü yeteni
- +1 yıl
Annem xd
Cevap sahibi+1 yılAnnen kimi dövüyor 😂😂
- +1 yıl
Annem babamı dövüyor 🙂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
İyi baş ediyor valla
Cevap sahibi+1 yılEnteresan.. Keşke her kadın annen kadar güçlü olup en azından kendini savunabilse.. Annen MMA veya UFC dövüşçüsü felan mı 😂😂
- +1 yıl
Hayır aksine zayıf 60 kilo babam 120 kilo ama yumruğu sert
- +1 yıl
Ama durduk yere dövmüyor babam saldırıyor ilk
Cevap sahibi+1 yılNormaldir kilolular hantal olur hızlı hareket edemezler yağlardan doğru düzgün yumruk bile atamazlar. Zayıflar ise tam aksine daha çevik olurlar. Veya baban annene zarar vermek istemediği için tüm gücünü kullanmıyor da olabilir
- +1 yıl
Tamamda şimdi erkek gücüyle kadın gücü ne alaka ne gereksizsiniz ya
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYetiştirilme tarzından.
10 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemedim
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu demiş oldun 🤣
+1 yılYo biz hor görülmüyox
01 Yorumla- +1 yıl
Emin misin?
Erkekler ağlamaz diyen seni tanımamış meğer
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlayamadım
+1 yılHaklısın gerçekten ama adimiz cıkmış bikere 🙂
06 Yorumla- +1 yıl
Böyle toplumun ben iğreniyorum
- +1 yıl
Bebiş senin mi 🙂
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Allah bağışlasın ama buraya koyma resmini nazar falan değer
- +1 yıl
Nazara inanmıyorum teşekkürler
- +1 yıl
Eyvallah 🙂
+1 yılKonuş kız arkandayız 😃
10 Yorumla
+1 yılAlıştık ki
05 Yorumla- +1 yıl
😞
- +1 yıl
Mesela çocuk sahibi olmak isteyenler kızım olsun erkek çocukları hayırsız oluyor diyor bu nasıl bir vahşettir
- +1 yıl
Cahiliye dönemi gibi
- +1 yıl
Gerçekten ya her ne geliyorsa başımıza cahillikten geliyor
- +1 yıl
Onu da babasız yapmak istiyorlar
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım