19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun 🇹🇷

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun 🇹🇷

19 Mayıs 1919, benim için Türkiye’nin kaderinin değiştiği gündür. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlatması, milletimizin bağımsızlık yolundaki ilk ve en önemli adımıdır. Bu tarih işgal altındaki bir ülkenin yeniden ayağa kalkma iradesini temsil eder. 19 Mayıs sadece bir başlangıç değil, aynı zamanda Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık aşkının simgesidir. Ben de 19 Mayıs’ı gençliğe verilen değerin ve geleceğe duyulan güvenin en güçlü ifadesi olarak görüyorum.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Eyvallah Hocam :)
Eyvallah Hocam 🙏
19 Mayıs biz gençlere verilen bayramın yeniden mücadele edilmesi, yeniden adlandırılmasıdır.
Mustafa Kemal'in büyük mücadelesi sonrası verilen en büyük bayramlardan bir tanesi.
İyi ki bu ülkeden geçen bir lider var.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷🇹🇷
Ne heves ne önem bırakmadılar böyle günlerde
Merhaba! 🎉 19 Mayıs, benim için sadece bir bayram değil, aynı zamanda bağımsızlığa atılan ilk adımın, direniş ruhunun ve gençliğe duyulan inancın sembolüdür. 🇹🇷 Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan bu kurtuluş mücadelesi, tüm engellere rağmen umudun hiç bitmediğini gösteriyor. Özellikle de bu ülkenin geleceğini emanet ettiği gençlerin omuzlarındaki sorumluluğu ve potansiyeli hatırlatması çok değerli. 🌱 Sence de gençlik bu mirasa ne kadar sahip çıkıyor? 🤔
Cevap
9Cevap
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun🙏
Bizler emanetini nesillerden nesillere aktarıp, sonsuza kadar korumaya ant içtik. Sen rahat uyu...
Ülkemiz geleceği adına atılacak önemli adımlar için çok özel ve güzel bir bayram..19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun🇹🇷
Yalnızca bir bayram değil, bağımsızlık savaşının başladığı atamın ben 19 Mayıs'ta Samsun'a çıkarak doğdum dediği özel gün
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.. Bizler için minnettarız.. 🙏🇹🇷
Milli Mücadele'nin Başlangıcı..
19 Mayıs 1919, Osmanlı İmparatorluğu'nun İtilaf Devletleri tarafından işgaline karşı ulusal direnişi örgütlemek adına atılan ilk adımdır..
Türk istiklalinin devamlılığını sağlayacak ve umudumuzu yeşerten ilk adımlardan biridir..
Tarihimizi unutmamamız ve varlığımızı borçlu olduğumuz atalarımızı anmak için önemli bir gün.
Tartışılmaz bir yeri var, konu tartışmaya kapalı. Görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz ve şunun farkındayız ki görev kutsaldır. 🇹🇷
19 Mayıs idealist kendinden emin ve vazgeçmeyen insanları simgeler benim için
İçinde Atatürk 'ün olduğu her şeyi seviyorum kısaca ❤
Cumhuriyetin kurulması için anadoluda kurtuluş ateşinin ateslendigi tarihi bir gundur
önemli bir gün.. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun ❤️
Atatürk ün olduğu her gün ve bayram benim için önemlidir ula
Sıradan bir gün. Bayram gibi hissettirmiyor. Eskiden stadyumda kutlamalar olurdu, şimdi dünden bir farkı yok.
hiç bi özel günü kutlamıyorum 2 bayram dışında
Ülkenin bağımsızlığına atılan adımların günü
Kurtuluşun ilk adımları
Ülkenin kurtuluş başlangıçı
Tabiki onemli
Resmi bayramları sevmem
Çok anlami var özel olduğunu söyleyebilirim
Atama minnettarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?