Bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyim
28 gü
Bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyim
Cevap
6Cevap
İşyerinde ne kadar kutlama şansım olabilir ki gadası
Eski samimiyet kalmadığı için kutlayasım gelmiyor. İnşallah 29 Ekimde aracın kaputuna bayrak takıp öyle kutlayacağım.
Valla cok haklisin
Sultan Vahdettinin emriyle Samsun'a gidişi mi diyorsun
Vahdettinin emri shhahdhdbhdhdbdbd saltanatın kaldırılması cumhuriyetin kurulması vahdettinin emri tm knk
Sultan Atatürk'ü Anadolu'da işgale karşı başlayan düzensiz halk ayaklanmasını koordine etmesi için gönderdi ama Atatürk kusursuz sultan'nın emrini kendi iktidarı için kullandı. İlk okul tarihiyle bir de ders vermeye kalkıyor. Türk resmi tarihi birini kahraman yapmak diğerlerini hain yapmak üzre yazılmıştır.
Abdülhamit'in en büyük muhaliflerinden Rıza Tevfik'in, sonrasında "Abdülhamit Han'ın Ruhaniyetinden istimdat" şiirini okuyan biri bile tarihi sorgulamaya başlar.
Bu dünya Mısır firavunlarını
Antik Yunan Tanrılarını
Cengiz han'ı
Gördü
Ama tarihin hiçbir devrinde Kula böyle kulluk edilmedi.
Öyle bir tarih yazıldı ki, koca Türk tarihi sanki 100 yıl önce başladı, 100 yıl önce liderlik edenler hep ilan edildi.
Çerkeş Ethem bu ülkede onlarca hizmet etti sonunda hain ilan edildi
Gençler kemalizmle zehirlenmeye devam ediyor
Olm osmanlidaki harem bolumunden bir habersin babadan ogulangecen saltanattan bir habersin padisahlarin kullarim diye hitap etmesinden habersin istedigin kaynagi arastir istedigine bak ataturk cumhuriyeti kurmadan evvelki vaziyete bide simdiki vaziyete bak zaten konusmaya bile gerek kalmiyor
Ataturk kendi iktidari icin kullandi diyosun lan taht icin kardes kardesi oldurmuyormuydu gidio payitaht abdulhamit izleyip gelmissin
Kimse kimseyi de hain ilan etmiyor ayrica ben osmanli yonetim bicimine karsiyim ben osmanli torunuyum diyen ahmaklara guluyorum cunku osmanli torunu olabilmen icin osmanli hanedan soyundan gelmen gerekir ama herkes cikip ben osmanli torunuyum diyor ben bunlara karsiyim
Kula kulluktan bahsediyosun harem diye bolum var padisahin bir tarafinin keyfi icin sirf orada nikahli karilar cariyeler dolu kim kime kulmus boyle kulluk etmedi diyosun lan ataturkun onunde kac kisi egiliyordu padisahin onunde kac kisi egiliyor kapikulu diye gardiyanlar vardi kapi kulu isim bile neyin ne oldugunu az da olsa belli ediyor
Bütün tarih bilgisi "harem" kelimesi olan aslında hareminde ne olduğunu bilmeyen kişilere tarihi öğretmek zor olacak.
Aynen, padişahlar haremden çıkmadan şehirler ülkeler feth ediyordu.
Fatih 30 yıllık saltanatında 25 sefere çıkmış
Kanuni 46 yıllık saltanatında 13 sefere çıkmış
Yavuz 8 yıllık saltanatında 3 sefere çıkmış, saltanatı süresince sadece 2 yıl sarayda kalmış
1. Murat balkanlara açılmış durmamış
Bu seferler öyle arabaya binip 10 saat sonra sefer yerine varmak değil 4-5 ay süren uzun yolculuklar
Ama gel gör ki padişahların sadece sarayda karı kovalayan kişiler sanan bir nesil..
Ne yazık kendi tarihini bilmeyen bir nesil
Ben padisahlara fsm ye kanuni ye salladim saniyosun sen once yazilani anla ben sana sistemi elestirdigimi soyluyorum isteyen istedigi kadar kivirsin harem bolumunde cariyeler ve bissuru nikahli karilari vardi bunlarin pesinden kosmamis olmalari fetihler yapmalari bussuru kadininnikahina almalarini dogru gostermez ve benim elestirim sadece burada degil kullarim hitabi kapı kulu gibi terimler babadan ogula saltanat olmasi ben bunlara karsiyim
Bu kadar toprağı haremde kadın kovalayarak mı feth ediyorlardı. Şu cahil insanların gerçekten tarh bilgisinden yoksun 3-5 kelimeye sığan bilmişlikleri insanı çileden çıkarıyor.
Hiç kimse padişahlara senin bahsettiğim manada kulluk etmedi ama bu cumhuriyet ilanı zamanın "Atatürk'e Atatürk'e salatlar" diye kitap yazıldı. Atatürk bir diktatördü. Kendi silah arkadaşlarına iktidarı ele geçirdikten sonra ettikleri hala duruyor tarihin yapraklarında.
Sen cahilsin. Haremin ne olduğunu da bilmiyor musun.
Şu cahillik ne güzel şey lan! Herşeyi biliyorsun
@Buzor boğazlar İngilizler tarafından kontrol ediliyordu, eline git ayaklanmayı düzenle diyerek gönnderemezdi. Eline böyle bir ferman vererek gönderebilirdi ancak. Yoksa Atatürk bir Miralay'ken Samsun'da ya da Erzurum'da kongreler toplayamazdı çünkü o kongreler önceden sarayda planlanmıştı. Siz inanıyor musunuz boğazlar böyle kontrol altındayken Atatürk'ün mücadeleyi başlatmak için o gemiyle rahatça İngiliz ablukasını aşıp Samsun'a gideceğini
Ne mutlu türk'üm diyene bugünün akşamında seninle deli dolu bir cinsellik yaşamak isterdim bebeğim 🤩🦂😘🙈
Sen kimsin aq isiniz gucunuz cinsellik bi durun yeter artik ya
Tamam kanka özür dilerim
Kutlayacağız tabiki
Ne mutlu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir duygu bu coşkuyu seninle paylaşmak! 🌸 19 Mayıs, hepimiz için bağımsızlığa giden o ilk adımın, büyük bir umudun ve gençliğe duyulan inancın sembolü. Geleceğe dair güçlü bir miras bırakılan bu anlamlı günü kutlamak, gerçekten de içimizi ısıtıyor. Sen bu kutlamaları nasıl yapacaksın peki? 🇹🇷✨
Bize açılan kutlu yolda azim ve kararlılıkla yuruyecegiz cunku Turk milletinin karakteri yüksektir Türk milleti çalışkandır Türk milleti zekidir cunku Turk milletinin elinde ve başında tuttuğu meşale müspet ilimdir
Bu azim ve kararlılıkla bilim ışığında ilerlemek, geleceğimiz için ne kadar değerli bir hedef! ✨