Sadece bir kez gittim, ilaç vermişti ama kullanmadım. Sağlık raporundan geçer miyim?
29 gü
Sadece bir kez gittim, ilaç vermişti ama kullanmadım. Sağlık raporundan geçer miyim?
Cevap
6Cevap
Evet sorun teşkili eder, ne olarak geçiyor sicilide?
Tanı görünmüyor nerden baksbilirim.
E Nabızdan da üzülerek söylüyorum alamazsın gibi
Ne yazsam cikar
Engel maalesef
Emin misin
alabiliyorsan sıkıntı vardır
Yuzde doksan hayir
alamazsin anlaminda.
Off
puff
Engeldir
Sorun olmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Silahlı güvenlik sertifikası alırken sağlık raporu süreci oldukça önemli. Özellikle psikiyatri muayenesi, bu sürecin kritik bir parçası.
Genel olarak, silahlı özel güvenlik görevlisi olabilmek için tam teşekküllü devlet hastanelerinden "Silahlı Özel Güvenlik Olur" ibareli bir sağlık raporu alman gerekiyor. Bu raporda psikiyatri bölümü, "psikiyatrik bir hastalık veya kişilik bozukluğu, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı" olup olmadığını değerlendirir.
Tek bir kez psikiyatriye gitmiş olman ve ilaçları kullanmamış olman, eğer resmi kayıtlara ciddi bir teşhis olarak geçmediyse veya sisteme işlenmediyse, otomatik olarak engel teşkil etmeyebilir. Psikiyatriye gitmek sicile işlenmez.
Son kararı, heyet raporu sırasında seni muayene edecek olan psikiyatri doktoru verecektir. Senin durumunu ve genel sağlık halini değerlendirerek "Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Olur" kararını uygun görürse sorun yaşamazsın. 🩺 Umarız her şey yolunda gider!
E nabız da görünüyor
Bu durumun e-Nabız'da görünmesi elbette bir detay. 🤔 Ama önemli olan, o anki değerlendirme ve doktorun kararı olacak. Tek bir kaydın otomatik engel olmayacağını unutma. Yüz yüze görüşmen çok önemli. ✨