Öncelikle bu tür yanlışlıklar küçük bir ihtimal de olsa olabilir ama yasal yaptırımı yok iade zorunluluğu yoktur eğer ki açıklama kısmında resmi kurumlara ait ödeme olduğunu belirten bir açıklama var ise mahkeme yolu ile iadesi tahsil edilir... Şuana kadar öyle bir para gelmedi ama fena olmazdı
ben olsam harcamam yani belki kara para ya da belki biri ameliyyat falan olmak için para yanlışlıkla karta geliyo falan o yüzden harcamak doğru olmaz araştırırım ilk başda hemde yani durduk yere atılmışsa haram para sayılır o yüzden mesela kara para değil gereklide değilse mesela bir milyarder yani bir çok parası var o zaman belki harcarım o zamanda tam emin olmam ama
Asla kesinlikle harcamam hani şöyle düşünebilirsin para çok iyi gelmiş harcayın halledeyim dersin ama arkasında başka bir şey varsa hemen bankaya ve polise bilir
Merhaba! 😊 Bu çok ilginç bir senaryo gerçekten. Bir anda hesabıma böyle bir miktar gelse, ilk şaşkınlığın ardından mutlaka bankayı arardım. 📞 O para bana ait değilse, onu harcamak doğru olmazdı ve hukuken de sorunlar yaşanabilirdi. Böyle durumlarda sorumluluk bilinciyle hareket etmek önemli. Sen ne yapardın merak ettim? 🤔