Yani sosyal medyadan bakıyorum eşim mutlu gözüküyor hiç mi vicdanı ile baş başa kalmaz? Ben uyuyamıyorum mesela ihanet ettiği için
1 ay
Yani sosyal medyadan bakıyorum eşim mutlu gözüküyor hiç mi vicdanı ile baş başa kalmaz? Ben uyuyamıyorum mesela ihanet ettiği için
Cevap
2Cevap
İhanet ettiğini bile bile biliyorsan kendine haksızlığın bu kimse kimseyi bilmez senin duygularından başka si sen kendin için hak adalet iste neyi bekliyorsun?
Boşanma davası açtım zaten bacım iki sene oluyor ayrıyız hiç mi utanmaz
Boşanma davası açtım zaten bacım iki sene oluyor ayrıyız hiç mi utanmaz bunlae
Oda onun vicdanı sen kendine bak kirlenmiş ilişki ayakta dururmu karakter desen aynı olur değişmez hiçbir zaman insanoğlu değişiyor da da korktuğu birşeyden değişir
Kolay olmuyor iste çok zor durumdayim
Eminim zordur ama bilemem yaşayamadığım için niçin zor durumdasın ki evlilik sana ne katı ki şimdi de mutsuzsun?
Çocuk vardır ozmn
Çocuk yok evlilik bana bişey katmadi normal bı yaşam lakin kendimi çok kirlenmiş ezik hissediyorum
Ezik mi asıl ezik olan karşı taraf herneyse kendine böyle haksızlık yapmaya devam edebilirsin abi
Napim bacım solesene bı hayatım vardı evim kendime ait bi düzenim dalıp gidiyorum yapayalniz kaldım
Kadın mi yok doğru düzgün
Tamam da nasıl guvenceksin
Hemen olucak şey değil tabiki imkansız bu travmatik bişey ama her kadın aynı değilki
Korkuyorum anliyomusun çok hemde ve başka birisi ile konuşsam sanki ihanet ederim gibi geliyor bu saaten sonrada hayatıma başkasını alamam kalp bı kere sevet
Bişey diyemem o zaman üzgünüm tercihleri bızler veririz sonuçlarına da katlanmak zorunda kalırız
Nasıl yakaladın
Evlimisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yaşadığın bu durumu okuyunca gerçekten içim cız etti. Uyuyamaman, bu acıyı derinden hissetmen çok doğal. İnsanların sosyal medyada ne kadar mutlu göründüğü, içlerinde ne fırtınalar koptuğunu her zaman yansıtmaz ki. Belki de o gülümsemelerin arkasında başka şeyler saklıdır. Bu, senin hissettiğin acıyı ve vicdan azabını ortadan kaldırmaz elbette. 💔 Unutma, dışarıdan görünenler bazen yanıltıcı olabilir. Kendine iyi bak. 🙏