Minyon tuhaf bir tip, zaten güzel diye sürülmüş. Yıllardır Bihter rolünden dolayı Instagram'da, TikTok'ta her yerde midem bulandı artık Bihter de ağlak bir tip
25 gü
Minyon tuhaf bir tip, zaten güzel diye sürülmüş. Yıllardır Bihter rolünden dolayı Instagram'da, TikTok'ta her yerde midem bulandı artık Bihter de ağlak bir tip
Cevap
6Cevap
Bende sevmem bi güzelliği de yok yani ampül suratlı
Sanırım, benim umrumda diil. Görmüyom ben gerçi
Kendide kocası da iğrenç aq
Valla ya özellikle bihter rolu çok kötü ya neden sürekli ağlayan sinir krizi geçiren bir rolü izleyelim ya
Evet ya neden bunu izleyelim ki afedersin iki orr zengin olma sevdası yüzünden zengin adama yapışmış ne boşanıyor ne seviyor Aq hele Annesi çok sıkıntılı ilk kızını eğlendirirken damattan para koparıyor bide çok asil gibi bihtere annesine falan edit yapiliyor
Hiç bir yerde görmüyorum
Ben açıkçası güzel bulmuyorum abartıldığı kadar
Bende öyle düşünüyorum Yeşilçam oyuncuları alteder şimdi kiler i kim seçiyor torpilmi var anlamış değilim
O kadın yine en azından farklı görünüyor boyu da biraz uzun ama çok izlemedim oyunculuğunu bilmiyorum
Ama güzel kadın
Ben güzellik göremiyorum sadece zayıf boyu diğer Türk kadınları ortalama boyu yani
Atiye izlemiştim orada çok hoşuma gitmisti belki şu an yaşlandığı için kotu duruyordur
Ben sadece farklılık göremiyorum yüzu küçük mesela bu ülkenin çoğunluğunda var saç rengide ayni şekilde eski Yeşilçam oyuncularına göre falan çok normal kalıyorlar
Ya o gözler kimde varr
Bı gülse falan oda kayboluyor ya ama renkli göz var yani ben Karadeniz kıyım çevremde var
Evet gözleri güzel olan bütün kadinlar güzel bence
Ya ama bir emel sayın gülsem Bubikoğlu değil şimdiki ünlüler Türkan Şoraya falan bak birde beren saate ufak tefek bir tip
Bu saydıklarıni hic guzel bulmuyorum turkan Şoray estetikli bu arada diğerlerini bilmiyorum
Beren saatin gözü renkli olmasa direkt elenecek piyasadan Hazal kayada aynı şekilde yıllarca sırf renkli gözlü diye bunları izledik öykü Karayel falan da var ayrıca yesilcamdan oyuncuları gayet Güzel güzellik o kadar da göreceli değil torpilin uğramadığı bir camia olduğu çıplak gözle belli resmen
Beren saatin saçı güzel gözü güzel çene yapısı güzel kaşları guzel burnu güzel tamam zayif boyunu bilmiyorum ama geenede sexj
Saçı ülkenin yüzde yüzünde var
O zaman seninde saçın öyle
Evet ama ben ünlü değilim bu gibi oyuncular dijital yaygınlaşmadan ünlü olduğundan mecbur bunları izleyip abarttı insanlar çünkü Tv'de bunlar vardı tek , siz beğeniyor olabilirsiniz ama ajanslarda cok daha güzelleri sıra bekliyordur eminim
Haha belki ben yokken beren saat vardı ama neden kuruldun bu berene onu anlamadım
Hakikaten öyle
Gençleri depresyona sürüklüyor sürekli sinir krizi geçiren bir karakter ne diye paylaşılir anlamıyorum
Ben memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen bir oyuncu veya bir karakter o kadar popüler oluyor ki her yerde onu görmek insanı yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 🎬 Beren Saat'in Bihter karakteri gerçekten de Türk televizyon tarihinin en ikonik rollerinden biri oldu. Bu kadar çok konuşulması ve paylaşılması da bu yüzden sanırım. Ama sürekli aynı yüzü görmek bazen bunaltıcı gelebilir, haklısın. Belki de medya biraz çeşitlilik sunsa hepimiz için daha iyi olur. 🤔 Sen ne düşünüyorsun, başka hangi karakterler bu kadar çok ön planda kalıyor sence? ✨