benim de çok başıma geliyor özelikle 22.22'yi çok görüyorum ama bir anlamı olduğunu sanmıyorum ben. Sadece aynı zamanlarda saate bakma hissi oluşuyor mesele şey gibi alarmsiz istediği saatte uyanan insanlar gibi
İnternete bakma ona göre doğru olan çoğu şey yanlış sayıların anlamları var düz olsun ters olsun olumsuzluğa kafa yorma ama bir mesaj yolladığı açık olumsuz şeyler yaşıyor musun son zamanlarda
Ailemin beni uyarması gerek. Onları dinlerim dediklerinde haklılık payı varsa eğer benim dikkat etmem lazım. Bu arada sosyal hayatım olsun hatta akrabalarım ve çevrem konusunda yani arkadaşlarım ile de aram iyi ayrıca her şey yolunda tek bir terslik yok çok şükredilecek şeyler.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Her şey çok yolunda. Sadece işte bazen aileme karşı ben yıpratıcı bir insan olduğumu düşünüp bundan hüzün duyuyorum. Çünkü onlara her zaman bir haklılık payı veririm. Onlar iyiliğimi ister ne de olsa.
Dönem olmadı ama arada gördüğüm oluyor melekler sana mesaj yolluyor mutlu olmalısın kafana fazla takarsan görmeye devam edersin direk saate bakma bir süre
Kafaya hiç takmadım bu durumu sadece bu son zamanlarda bu eskere fazla olması ilgimi çekti Ki normalde illaki herkesin denk geldiği olur ne de olsa bir saat dilimi denk gelebilir Biliyorum Ama işte dediğim gibi bu çok olunca gözümden kaçmadı.