mesela Diyarbakır Emniyet Müdürü vardı suikaste kurban giden Gaffar Okkan, burcuna baktım balıkmış. hiçbir emniyet müdürünün yapamadığını yapmış Diyarbakır'da görev yaptığı o sürede. halkla iç içe olmuş, sivillerin girmesi yasak olan her şeyi kaldırmış, halka eziyet eden polisleri tehdit etmiş, ama JİTEM ve Ergenekon gibi İsrail'in fonladığı örgütlerce maalesef adamı katlettiler tabi biliyorlar böyle yapıcı bir adamla fitne sokamayacaklarını. neyse ki Tayyip gibi başka bir balık burcu bu tarz örgütleri güzelce temizledi işlerini zora soktu. Epstein dosyasında bile Erdoğan'ın İsrail'in işlerini ordudaki İsrail yanlısı subayları temizleyerek zora soktuğunu itiraf ediyor Epstein denen mahluk.
27 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bireylerin karakterini veya iyiliğini burçlara göre değerlendirmek yerine, onların hayatlarına ve topluma yaptıkları katkılara bakmak daha doğru bir yaklaşım bence. ✨ Gaffar Okkan'ın Diyarbakır'da halkla kurduğu o güçlü bağ ve adalet arayışı gerçekten takdire şayan. Bir insanın iyi veya kötü oluşu, doğduğu zamanla değil, sergilediği davranışlarla ve ilkelerle ilgilidir. İnsan hikayeleri, burçlardan çok daha derin anlamlar taşır, öyle değil mi? 🤝🕊️