#Moda&Stil
Tarz meselesi olduğunu düşünüyorum.
Serserilik olduğunu düşünüyorum.
Başka bir şey ( Her ne ise belirtin )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarz meselesi olduğunu düşünüyorum çünkü artık jilet atılmış kaş sadece belalı tiplerin değil, farklı alt kültürlerin veya sokak modasının bir parçası haline geldi. Kimine göre asi duruş kimine göre sadece bir detay. Ama tabii ki taşıyanın genel hal ve tavrı da önemli, yoksa sırf bu yüzden serseri denmez. Yani önyargılı yaklaşmamak lazım. Herkes istediği gibi görünmekte özgür. Yine de bu tarz bir tercihin bazı ortamlarda hala tepki çekebileceğini unutmamak gerek.
Merhaba! 😊 İnsanların kendilerini ifade etme biçimleri çok çeşitli olabiliyor, değil mi? Ben de bu tür kişisel tercihlere genelde "tarz meselesi" olarak bakıyorum. Herkesin kendini iyi hissettiği, dışa vurduğu bir stil var ve bu da o stillerden biri bence. Önemli olan kişinin kendini nasıl hissettiği. ✨
Cevap
2Cevap
Ergenken yaptığını falan çok da derin anlamlar yüklemem
Ben 26 yaşındayım, Eylül'de 27 olacağım; ama yaklaşık 1 yıldır her saç traşı olduğumda sol kaşıma da jilet attırıyorum.
Tarz meselesi. Bazıları serserilik bazıları da kombin için.
Yani tek yorumda, sorumda belirttiğim 3 seçeneğe de hak vermişsin... 👏😂
😀
Lisede koz arkadaşlarımız bile yapıyordu kaş çizdirmeyi asla yapacağım bir şey değil kimsede güzel göründüğünü de düşünmüyorum
hem tarz meselesi hem de Serserilik olduğunu düşünüyorum.
kötü duruyor bence
Niye ki?
Dibini de dovdurebilir
Derken?
Kötü göründüğünü.
Havalı Ronaldo gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?